Viitorul Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa fie mai subtire decat iti imaginai. Cei de la Samsung au aratat o idee de cum ar arata noul smartphone din seria Note. Cei de la Patently Mobile au postat o poza cum ar arata telefonul din fata si din spate. Arata ca Amazon Kindle Oasis si Samsung Galaxy Note Edge.Asa ar arata telefonul:

Samsung Galaxy Note 8

Ecranul viitorului Samsung Galaxy Note 8 are caracteristicile ecranului de la Samsung Galaxy Note Edge. Dar spre surprinderea nosatra Note 8 va avea doar o parte a ecranului curbata. Ceea ce este putin cam ciudat avand in vedere ca noile telefoane Samusng Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au amandoua partile ecranului curbate.

Samsung Galaxy Note 8 – un intreg design nou

Cel mai interesant lucru este ca atunci cand ti telefonul in mana este similar cu un Amazon Kindle Oasis. Cele mai multe dintre device-uri sunt foarte subtiri,dar avand in vedere problemele pe care le-a avut Samsung cu Galaxy Note 7 la baterie acestuia, acest factor estetic va face ca telefonul sa fie unul foarte placut de lume.

Se asteapta ca viitorul Galaxy Note 9 sa fie lansat mai tarziu acest an, dar ar fi neplacut daca telefonul s-ar lansa cu acest design, dar cu problemele de pe Galaxy Note 7. Se asteapta ca noul Galaxy Note 8 sa vina cu designul de pe Galaxy S8 si Galaxy S8 plus, dar cu un ecran mai larg si un Stylus Pen.

 

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ? DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts