Viitorul telefon, Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa fie mai subtire decat iti imaginai. Cei de la Samsung au aratat o idee de cum ar arata noul smartphone din seria Note. Cei de la Patently Mobile au postat o poza cum ar arata telefonul din fata si din spate. Arata ca Amazon Kindle Oasis si Samsung Galaxy Note Edge.Asa ar arata telefonul:

Samsung Galaxy Note 8

Ecranul viitorului Samsung Galaxy Note 8 are caracteristicile ecranului de la Samsung Galaxy Note Edge. Dar spre surprinderea nosatra Note 8 va avea doar o parte a ecranului curbata. Ceea ce este putin cam ciudat avand in vedere ca noile telefoane Samusng Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au amandoua partile ecranului curbate.

Samsung Galaxy Note 8 – un intreg design nou

Cel mai interesant lucru este ca atunci cand ti telefonul in mana este similar cu un Amazon Kindle Oasis. Cele mai multe dintre device-uri sunt foarte subtiri,dar avand in vedere problemele pe care le-a avut Samsung cu Galaxy Note 7 la baterie acestuia, acest factor estetic va face ca telefonul sa fie unul foarte placut de lume.

Se asteapta ca viitorul Galaxy Note 9 sa fie lansat mai tarziu acest an, dar ar fi neplacut daca telefonul s-ar lansa cu acest design, dar cu problemele de pe Galaxy Note 7. Se asteapta ca noul Galaxy Note 8 sa vina cu designul de pe Galaxy S8 si Galaxy S8 plus, dar cu un ecran mai larg si un Stylus Pen.

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.