Viitorul Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa fie mai subtire decat iti imaginai. Cei de la Samsung au aratat o idee de cum ar arata noul smartphone din seria Note. Cei de la Patently Mobile au postat o poza cum ar arata telefonul din fata si din spate. Arata ca Amazon Kindle Oasis si Samsung Galaxy Note Edge.Asa ar arata telefonul:

Samsung Galaxy Note 8

Ecranul viitorului Samsung Galaxy Note 8 are caracteristicile ecranului de la Samsung Galaxy Note Edge. Dar spre surprinderea nosatra Note 8 va avea doar o parte a ecranului curbata. Ceea ce este putin cam ciudat avand in vedere ca noile telefoane Samusng Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au amandoua partile ecranului curbate.

Samsung Galaxy Note 8 – un intreg design nou

Cel mai interesant lucru este ca atunci cand ti telefonul in mana este similar cu un Amazon Kindle Oasis. Cele mai multe dintre device-uri sunt foarte subtiri,dar avand in vedere problemele pe care le-a avut Samsung cu Galaxy Note 7 la baterie acestuia, acest factor estetic va face ca telefonul sa fie unul foarte placut de lume.

Se asteapta ca viitorul Galaxy Note 9 sa fie lansat mai tarziu acest an, dar ar fi neplacut daca telefonul s-ar lansa cu acest design, dar cu problemele de pe Galaxy Note 7. Se asteapta ca noul Galaxy Note 8 sa vina cu designul de pe Galaxy S8 si Galaxy S8 plus, dar cu un ecran mai larg si un Stylus Pen.

 

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.