Motorola este pregătită pentru lansarea următoarelor smartphone-uri în seria E și seria G în acest an. Deși a apărut o mulțime de hype în jurul evenimentului de lansare din cadrul săptămânii Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus, compania Lenovo poate fi pregătită și cu alte două smartphone-uri – Moto E5 și Moto E5 Plus. Zvonurile care înconjoară cele două telefoane au făcut rundă pentru o vreme, dar acum avem o privire bună la ceea ce ar putea arăta.

Ca pe imaginile de scurgere, Moto E5 pare să vină cu o singură cameră în spate, dar Moto E5 Plus pare să se livreze cu o setare cu două camere cu bliț LED. Telefoanele inteligente au inclus mufa de 3,5 mm pentru căști în partea superioară a acestuia. În timp ce nu suntem siguri care sunt materialele cu care le fabricăm, dar smartphone-urile Moto E5 par să vină în variante de auriu, negru și gri. Designul este similar cu un alt randament scurs care a fost raportat luna trecuta.

Din ceea ce știm până acum, Moto E5 Plus a fost recent vizionat pe un site de referință care a dezvăluit câteva dintre specificațiile smartphone-ului. Este de asteptat sa includa 3GB de RAM, Quad-core Qualcomm Snapdragon 430 SoC (MSM8937) tactat la 1.4GHz, si Android 8.0.0 Oreo. Rapoartele anterioare au sugerat de asemenea că Moto E5 Plus va afișa un ecran de 5,8 inci HD + (720×1440 pixeli) și o configurare duală a camerei cu un senzor primar de 16 megapixeli și un senzor secundar de 8 megapixeli, cuplat cu f / 1,75 și f / 2,0 apertură, respectiv.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.