Cum poti sa vezi online facturile emise de Hidroelectrica

Hidroelectrica este un subiect tabu in aceasta perioada, in special pentru cei care au contractat un abonament la ei si nu au primit niciun semn, nicio notificare, nimic.

Ei bine, in acest caz ma aflu si eu. Mutare contractuala facuta de la ENEL la Hidroelectrica in noiembrie, anul trecut, fara vreun raspuns pana in acest moment. Din ce inteleg mai sunt utilizatori in fix aceeasi situatie, insa nu se stie cand, cum si in ce fel se va face mutarea.

Un lucru este cert ins, nu mai sunt nici client ENEL, deci cumva s-a facut o mutare, dar eu nu am fost anuntat.

Dar cum poti vedea facturile emise de Hidroelectrica?

Pentru cei care asteapta sa le vina facturile in vederea platii lor au o noua optiune pusa la dispozitie de Hidroelectrica. In acest moment poti verifica daca ai facturi, dar doar de pe anul trecut.

Asadar, intra pe site-ul Hidroelectrica in sectiunea facturi hidroelectrica.ro/facturi, introduci CNP-ul persoanei pe numele caruia s-a realizat contractul, apoi astepti sa primesti pe mail un link pentru validare. Odata validat iti vor fi afisate facturile conform contractului tau.

Evident, eu nu sunt printre cei care au primit facturi, inca.

Se pare ca facturile sunt afisate random, atat cele platite deja cat si cele neplatite, deci va fi nevoie si de ceva munca de research in vederea indenficarii lor.

Spor la treaba si la plati!

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.