Hidroelectrica a dat din nou drumul la incrieri clienti casnici! Schimba-ti furnizorul in 24 de ore

Azi Hidroelectrica si-a redeschis pagina disponibila pentru noile contracte care ii vizeaza pe clientii casnici. Aceasta pagina a fost inchisa temporar pentru a trece la noul sistem informatic online dezvoltat de ANRE.

Noul sistem faciliteaza procesul de schimbare a contractelor de furnizare de energie electrica sau gaz in doar 24 de ore. Voi afla pe propria piele pentru ca doar ce am completat si eu cererea pentru schimbarea furnizorului de la ENEL Muntenia, la Hidroelectrica.

Stiam ca au fost inchise paginile de inscriere/schimbare de contract Hidroelectrica, insa nu stiam care a fost motivul pentru care au fost suspendate. Cei de la arenait.ro au spus intr-un articol despre update-ul la partea de migrare la noul sistem ANRE. A fost suficient pentru a imi depunde si eu cererea la care ma gandeam de ceva vreme.

Care sunt beneficiile fata de ceilalti furnizori?

Nu stiu pe termen lung cum vor evolua preturile si obligatiile contractuale la Hidroelectrica, insa oferta de schimbare vine cu o oferta de pret fix si perioada predefinita de 12 luni. Asadar, oferta de contract pe 12 luni contine un pret de 0.7 lei /kWh, taxe incluse.

Procedura de schimbare in cazul meu, a fost super simpla. Trebuie sa ai la indemana buletin/carte de indentitate in format electronic si o factura de la actualul furnizor.

Poti sa te schimbi contractul la Hidroelectrica de aici.

Spor la treaba!

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.