Castiga o tableta Lenovo TAB 4 si 2 telefoane Huawei P20 cu ORANGE

Daca te abonezi in perioada 25 ianuarie – 25 februarie 2019 la newsletter-ul ORANGE ai sansa de a castiga unul din cele 3 premii puse la bataie: o tableta Lenovo TAB 4 si 2 telefoane Huawei P20

Ce trebuie sa faci?
Sa te inscrii la newsletter-ul Orange aici si sa confirmi abonarea prin intermediul unui link trimis automat pe email pe care trebuie doar sa il accesezi.
Nu uita! Confirmarea abonarii la newsletter reprezinta inscrierea automata in concurs. Daca nu confirmi abonarea, nu esti inscris in concurs.
Bine de stiut este faptul ca utilizatorii deja abonati nu vor fi luati in considerarea si nu vor putea participa la concurs. Asadar, toate adresele trebuie sa fie noi.

“În campania “Ești pregătit să câștigi” se poate înscrie orice adresă de email. Sunt eligibile pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre premii doar adresele de email care nu sunt înscrise deja la newsletterul Orange”.

Ce premii sunt puse in joc?
1 premiu x tableta Lenovo TAB 4, in valoare de 149 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 21 ianuarie – 21 februarie.
2 premii x telefon Huawei P20, în valoare de 499,01 euro (TVA inclus) din care 1 premiu pentru inscrierile efectuate in perioada 22 februarie – 24 martie, respectiv 1 premiu pentru
cele efectuate in perioada 25 martie– 22 aprilie.

Cand va avea loc extragerea?
• 22 februarie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in tableta Lenovo TAB 4.
• 25 martie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 castigatori de rezerva pentru premiul constand in Smartphone Huawei P20.
• 23 aprilie – tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in Smartphone Huawei P20.

Atentie! Un Participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul Campaniei.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.