Xiaomi Super Charge Turbo: tehnologie de incarcare super rapida in doar 17 minute

Xiaomi a testat in premiera Super Chare Turbo 100W, o tehnologie noua prin care incarcarea unei baterii este dusa la un alt nivel in ceea ce priveste ciclul complet de incarcare. Aceasta tehnologie este capabila de incarcarea unei baterii cu capactitatea de 4000 mAh de la 0% la 100% in doar 17 minute.

Pana la testarea tehnologiei brevetate de Xiaomi mai exista un record de acest gen stabilit de Oppo prin interemediul tehnologiei denumite Super VOOC care a reusit sa incarce o baterie de 3400 mAh de la 0% pana la 100% in doar 35 de minute.

Tehnologia de incarcare rapida Super VOOC este disponibila deja si poate fi testata pe orice terminal Oppo, in timp ce Xiaomi Super Charge Turbo este la stadiul de teste.

Xiaomi a obtinut astfel prin intermediul testului un rezultat mult mai bun de cat Oppo, incarcand o baterie ceva mai mare la jumatate din timpul obtinut de Super VOOC.

In urma cu cateva saptamani, Xiaomi a confirmat ca va lansa urmatorul flagship care va fi dotat cu procesor de 7nm de la Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Probabil ca vom vedea pe Xiaomi Mi Mix4 aceasta tehnologie de incarcare rapida atunci cand va fi lansat in toamna, bineinteles daca inginerii si tehnicienii lor vor avea timp sa testeze si sa lanseze in siguranta Super Charge Turbo.

In acelasi timp Huawei a lansat odata cu primul smartphone pliabil Mate X si tehnologia Super Fast Charging de 55W care promite incarcarea baterie de 4500 mAh de la 1% la 85% in doar 30 minute.

Pana la noi lansari din acest domeniu, tehnologia de incarcare rapida de 50W Super VOOC Flash Charge care apartime Oppo este cea mai rapida tehnologie de incarcare disponibila in acest moment in piata.

In afara de demo-ul postat de Lin Bin CEO-ul Xiaomi nu mai exista nicio informatie referitoare la date de lansare si alte date tehnice legate de aceasta tehnologie Xiaomi Super Charge Turbo.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.