Producatorul filmului Dredd, Adi Shankar, a dezvaluit ca jocul Assassin’s Creed va primi o adaptare la o serie de anime-uri.

Shankar, a anuntat pe Facebook ca Ubisoft a vrut sa pastreze seria. Adi a spus ca este bucuros, stiind ca acesta este urmatorul sau proiect. De asemenea, acesta a mai spus ca a jucat prima serie Assassin’s Creed, in anul in care acesta s-a mutat in Los Angeles cu scopul de a-si urma visul. Pana atunci, acesta nu stia numic despre acest joc si niciodata nu si-a putut imagina ca cei de la Ubisoft ar putea sa il intrebe daca vrea sa faca o poveste originala setata intr-un anime, care sa fie dupa celebra serie, Assassin’s Creed. “Daca cineva iti spune sa nu-ti urmezi pasiunea in viata, acestia gresesc”, a mai spus Shankar.

Assassin's Creed

Acest proiect ar fi al doilea joc video pe care Adi Shankar, l-ar face. Acesta a lucrat cu scriitorul de carti comice Warren Ellis si cu Kevin Kolde de la Adventure Time, pentru jocul Castlevania. Intrecut, acesta a fost in spatele unor serii neautorizate, cum ar fi Power Rangers si The Punisher: Dirty Laundry. De asemenea, Adi Shankar este interesat ca jocul Assassin’s Creed o sa fie un “aime” si nu o animatie.

Cei de la Ubisoft, nu au facut un anunt corespunzator, dar de mai multe ori a purtat discutii cu diferite parti, inclusiv cu Netflix, asa cum se spunea anul trecut. Inca nu sunt informatii concrete despre acest nou proiect, care este de inteles ca se va face, avand in vedere ca este atat de devreme in procesul de scriere.

In acelasi timp, franciza de film este inca vie, avand in vedere crticile spuse anul trecut de catre Michael Fassbender. Ca tot vorbim despre seria Assasin’s Creed, cei de la Ubisoft vor lansa inca un joc numit Assassin’s Creed Origins, care se va desfasura in egiptul antic si se va lansa pe 27 Octombrie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.