Compania chineza, Oppo, ar putea lansa în curând un alt smartphone în seria A. În urma lansării Oppo A1 în China, compania este pregătită cu un telefon Oppo A3. Telefonul inteligent a apărut brusc online prin intermediul listelor de referință și a unui site de certificare, prezentând majoritatea detaliilor și specificațiilor de proiectare. Similar cu Oppo A1, modelul A3 se așteaptă, de asemenea, să vină cu o tehnologie de recunoaștere a feței prin eliminarea scanerului de amprentă digitală. De asemenea, telefonul este posibil să fie un alt plus în gama de smartphone-uri care au îmbrățișat nota iPhone. De asemenea, noul telefon pare să fie similar cu modelul Oppo F7, sugerând că va fi o variantă la prețuri reduse a noului model.

Ca pe postările de pe TENAA în China, Oppo A3 vine cu numerele de model PADT00 și PADM00. Telefonul va avea un afișaj de 6,2 inch full-HD + (1080×2280). În plus, smartphone-ul este așteptat să fie echipat cu o cameră spate de 16 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli. Oppo A3 va rula Android 8.1 Oreo, cu pielea proprie a companiei pe partea de sus. De asemenea, listarea a arătat că smartphone-ul va veni în variante de 4GB și 6GB RAM cu opțiuni de stocare încorporate fiind 64GB și 128GB.

Oppo A3 va avea opțiuni de conectivitate precum VoIP, 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth și GPS, potrivit înregistrării. În plus, smartphone-ul va include un senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate și senzor de gravitație. Este alimentat de o baterie de 3300mAh. Modelul Oppo A3 are dimensiunile 156×75.3×7.8mm și cântărește 159 de grame, a arătat listarea.

Așa cum s-a menționat, Oppo A3 a fost de asemenea văzut într-un site de referință. O înregistrare Geekbench a prezentat câteva detalii despre modelul Oppo A3 cu numărul modelului PADM00. Una dintre variantele telefonului se spune că vine cu 4 GB de memorie RAM. Acesta va fi alimentat de procesorul MediaTek Helio P60 (MT6771) octa-core, tactat la 2GHz. În mod special, smartphone-ul a obținut 1507 puncte în performanțe single-core și 5755 în multi-core.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.