Face ID-ul este cea mai noua caracteristica a companiei Apple pentru deblocarea telefonului si utilizarea serviciului Apple Pay. Daca va ganditi la momentul in care a fost introdusa prima data functia Touch ID, s-ar putea sa va amintiti ca a fost usor de hackuit la momentul respectiv. Apple a facut de atunci imbunatatiri si a facut-o mai sigura.

Ceva similar este valabil pentru noua functie Face ID, care este usor de utilizat. Spre exemplu daca cineva apropiat, cum ar fi partenerul dvs. are telefonul, acesta poate sa-l indrepte spre fata atunci cand dormiti si sa-l deblocheze, rascolind astfel prin mesaje, poze, intra pe retele sociale, accesa istoricul browser-ului etc. ceea ce nu ar fi in favoarea dvs. daca aveti ceva de ascuns. De aceea, pentru a evita astfel de cazuri exista o modalitate usoara de a dezactiva Face ID-ul de pe ecranul de blocare din iOS 11.

Butonul de power

Daca apasati butonul de power de cinci ori in acelasi timp rapid, acesta va dezactiva atat Face ID-ul, cat si Touch ID-ul. Pentru a le activa din nou, trebuie sa introduceti parola. De asemenea, butonul de power este ceva mai lung fata de alte modele de iPhone, dar pozitia este aceeasi.

Apasati butonul de reducere a volumului si butonul de power

Exista o modalitate mai rapida de a dezactiva Face ID-ul de pe ecranul de blocare din iOS 11. Daca apasati simultan butonul de reducere a volumului si butonul power, acesta va dezactiva Face ID-ul. Aveti grija sa nu apasati butonul de crestere a volumului si de power intrucat aceasta combinatie va ajuta sa faceti o captura de ecran pe iPhone X.

Apple este de parere ca oamenii se vor topi dupa Face ID in acelasi mod in care au facut-o cu Touch ID. Asta e ceva ce va spune doar timpul, dar adaptabilitatea este probabil sa fie una lenta, deoarece functia Face ID este disponibila numai pe iPhone X, care este cel mai scump model de iPhone in prezent. Punctul culminant la Face ID este faptul ca se misca foarte rapid si foarte usor de utilizat, dar este un pic prea usor de utilizat si acest lucru ar putea descuraja oamenii sa-l foloseasca.

Sursa: addictivetips.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.