Cu siguranta toti am auzit reclamele de la Telekom cu Net 4G Nelimitat insa cati din noi stim cu adevarat ce inseamna acest lucru. Curios am cautat peste tot materiale de informare insa foarte greu am gasit informatii concrete si la obiect. Trebuie sa stim ca tot ce de la Telekom (fostul Cosmote) au avut pentru prima data in Romania internet nelimitat, desigur acesta fiind nelimitat dupa consumarea traficului inclus si nu depasea viteze 2G (128/256 kbs). Spre exemplu daca un abonament continea 4GB la viteza 4G, dupa terminarea acestui trafic intervenea “nelimitatul” insa scadea viteaza la 128/256 kbs) o viteza extrem de slaba. De mentionat este ca reteaua 4G a Telekom-ului e livrata de releele Orange Romania.

4G oferă viteze de download de până la 150 Mbps iar ca sa va faceti o ideea Traficul Nelimitat 4G de la Telekom inseamna maxim 1.5 Mbps (dupa cum o spun si cei de la Telekom) in conditiile in care tehnologia 3G are viteza dela 5 Mbps la 14 Mbps.

Pana la urma traficul nelimitat, o premiera absoluta in Romnia, identificat si prin #hainetliberare suna cam asa, daca citesti bine detaliile ofertei:

Traficul este nelimitat la o viteza de 1.5 Mbps pentru video streaming si la viteza corespunzătoare planului tarifar pentru celelalte tipuri de continut.
Abonatul este informat ca pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare in vederea transmiterii comunicatiei si se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezolutii video de maxim 480p pentru tot continutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului. Nu se utilizeaza masuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu continutul comunicarilor : poze, text, voce, continut video etc. Aceste prevederi se completeaza cu prevederile sectiunii “Date cu caracter personal” din Termenii si Conditiile generale, parte a Contractului.
Pentru a beneficia de o latime de banda de transfer si rezolutie superioara pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat.
Ca urmare a dezactivarii bonusului Net Nelimitat, dupa consumarea datelor mobile incluse in abonament si/sau optiunea de date activa si/sau alte bonus-uri traficul de date se va tarifa cu tariful standard mentionat in Contract. Bonusul Net Nelimitat este activat automat la incheierea Contractului si poate fi activat/dezactivat in orice moment, pe durata contractuala: prin apel la *100#, prin accesarea sectiunii Net Nelimitat din My Account, prin trimiterea unui SMS cu textul “stop” pentru dezactivare la 766 sau prin solicitare in magazinele proprii si magazinele partenere.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.