Cand va fi Black Friday 2018 si ce magazine vor participa?

Black Friday a devenit un fenomen in Romania inca din 2011 cand a fost adus in tara de catre eMAG. Succesul primului Black Friday organizat vreodat in Romania a incurajat pe rand retailerii online si offline, dar si magazinele online din diferite nise sa adopte ziua cu cele mai mari reduceri din an.

In prezent Black Friday este unul dintre cele mai importante evenimente din an pentru impatimitii de reduceri. Fiecare editie de Black Friday din 2011 pana in prezent aduce reduceri colosale la milioane de produse din diverse categorii, acesta fiind un moment oportun pentru a profita de super preturile la produsele tale favorite. De la produse IT, electronice si haine pana la produse pentru intretinerea casei sau pentru copii avem posibilitatea de a economisi sume importante de bani.

Black Friday 2018 va fi organizat la noi in tara cel mai probabil pe 23 Noiembrie si weekend-ul ce urmeaza, dar exista posibilitatea ca unele magazine sa organizeze si sa ofere reduceri si in perioada 16-25 Noiembrie. Daca e sa luam in detaliu, Flanco incepe maine 26 Octombrie si va tine pana pe 19 Noiembrie 2018, iar alte magazine vor organiza in intervalul 26 noiembrie – 2 Decembrie.

 

Black Friday 2018. Cand va fi la eMAG?
eMAG a anuntat oficial data de 16 Noiembrie 2018. Asadar, anul acesta Black Friday va fi pe 16 Noiembrie la eMAG, iar probabil la aceasta data se vor alinia si principalele magazine online si retailerii din Romania.

O alta parte din magazinele participante la Black Friday 2018 vor organiza evenimentul cu o saptamana mai tarziu, adica pe 23 Noiembrie cum era de asteptat ca toata lumea sa o faca, insa eMAG, din considerente logistice a ales ca anul acesta sa dea startul reducerilor de Black Friday cu o saptamana mai devreme.

In ce magazine gasim reduceri anul acesta?
Dupa cum ne-am obisnuit din editiile anterioare, vom gasi promotii in majoritatea magazinelor. Campania reprezinta o sursa buna pentru cresterea vanzarilor online, fiind asteptata nu doar de catre cumparatori, cat si de catre magazine. Putem profita de intrecerea in reduceri a acestora pentru a iesi in avantaj.

Iata mai jos o lista de magazine online care vor organiza Black Friday 2018:

In masura in care si alte magazine isi vor anunta intentia de participare la Black Friday 2018 le vom adauga in lista de mai sus. Nu uitati sa va alegeti produsele favorite si sa le adaugati in liste de cumparaturi.

Vom reveni cu detalii si informatii despre oferte, camapanii, reduceri, produse si alte subiecte legate de Black Friday 2018. Tineti aproape!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.