Allview intră în această toamnă pe piața de televizoare si promite experiențe remarcabile

Surpriza acestei toamne vine de la brandul românesc Allview, care le promite utilizatorilor săi o experiență remarcabilă. Allview anunță că intră pe piața de televizoare și că va aduce o serie de noutăți interesante.

Cu un portofoliu care contine deja o serie de produse ca telefoanele, tabletele, smart home, gadget-uri smart si accesorii, Allview isi extinde gama si in segmentul de Televizoare Smart si Televizoare clasice. Nu avem insa informatii despre partea tehnica si nici nu se stie ce panel-uri vor folosi, insa suntem foarte curiosi sa aflam mai multe detali despre viitoarele modele de Telvizoare marca Allview.

O surpiza ar putea fi chiar integrarea asistentului vocal AVI in viitoarele televizoare smart, insa suntem curiosi daca si cum vor intregra cei de la Allview aceasta tehnologie.

Compania pregătește lansarea unei noi game de produse, televizoare smart și clasice. Televizoarele vor fi fi disponibile din această toamnă pe piața românească. Terminalele au fost dezvoltate de la începutul anului 2018 de către specialiștii de la Allview.

„Acest pas face parte din strategia noastră de a facilita utilizatorului interacțiunea cu device-urile pe care le folosește. Televizoarele care vor fi lansate în curând vor aduce un nou concept, axat și dezvoltat pe preferințele clientului”, explică Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview. În acest fel, Allview își lărgește portofoliul de produse, compania comercializând la acest moment telefoane, tablete și smart device-uri.

Pana la noi vesti despre viitoarele Televizoare Allview nu ne ramane decat sa ne imaginam cum vor arata si la ce preturi le vom gasi pe rafturile magazinelor din Romania.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.