eMAG vinde 7 milioane de masti de protectie la pret de achizitie!

Astazi, eMAG a pus in vanzare 7 milioane de masti de protectie la pret de achizitie. Practic, eMAG vinde mastile fara adaos comercial.

Set 50 bucati Masti de protectie de unica folosinta – produs vandut fara adaos comercial

O miscare de marketing foarte buna din partea eMAG in contextul epidemiei si numarului foarte mare de solicitari in zona de produse de protectie. Este practic a doua miscare in semn de solidaritate in care se implica eMAG in lupta cu COVID-19. Prima actiune pe care a facut-o eMAG a fost crearea unei platforme de donatii impreuna cu parteneri strategici ca: Banca Transilvania, Bitdefender si Mobexpert. Platforma se numeste “Doneaza pentru Linia Intai“.

Mesajul prin care eMAG a anuntat disponibilitatea mastilor de protectie a fost urmatorul:

“Peste șapte milioane de măști de protecție pot fi comandate începând de astăzi pe eMAG, la un preț fără adaos comercial de 146,83 lei. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.
Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari- a fost prioritizat, iar primele cantități au fost distribuite deja prin programul „Donează pentru linia întâi”. Ne dorim, însă, ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel încât vom continua eforturile de aprovizionare în acest sens, iar prețul fără adaos va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului”.

Masti de protectie la 14682 Lei

Cele peste 7 milioane de masti de protectie vin in cutii de 50 bucati. eMAG vinde peste 140.000 de cutii la pret decent, avand in vedere ca inainte de criza, preturile erau cu mult sub cele actuale. Insa trebuie sa tinem cont ca in acest moment mastile s-au scumpit inca de la procesul de fabricatie la care se adauga pretul transportului care a crescut si el.

Cu aceasta ocazie tinem sa felicitam initiativele eMAG de implicare in lupa impotrivia emidemiei de Coronavirus si speram ca si alte companii sa le urmeze exemplul.

Mastile pot fi achizitionate de aici

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.