TCL Alcatel la CES a prezentat trei dintre smartphone-urile sale viitoare pentru 2018, Alcatel 1X, Alcatel 3C și Alcatel 5. Miercuri, însă, în Italia a fost lansat un alt smartphone, Alcatel 3C, care indică faptul că marca poate avea mult mai mult de lucru pentru anul acesta, decât s-a văzut la show-ul comercial.

Potrivit site-ului italian Android HDblog, modelul 3C a fost lansat în Italia la 129,99 EUR și va fi disponibil în trei variante de culori – Metallic Black, Metallic Blue și Metallic Gold. Un senzor de amprentă poate fi găsit pe panoul din spate.

Alcatel 3C dual-SIM dezvoltă un display IPS de 6 inci HD + (720×1440 pixeli), cu un raport de aspect de 18: 9 – în conformitate cu ceea ce a anunțat marca TCL pentru toate smartphone-urile sale 2018 – punctul culminant al smartphone-ului. Compania spune că ecranul mare a fost potrivit în forma unui telefon cu un ecran de 5,5 inch. Versiunea Android a lui 3C nu a fost încă specificată. Acesta este alimentat de un quad-core MediaTek MT8321 SoC cuplat cu 1GB de RAM.

În ceea ce privește optica, lui 3C, acesta are o cameră spate de 8 megapixeli cu focalizare automată și bliț, în afară de o cameră frontală cu focalizare fixă ​​de 5 megapixeli. Dispune de 16 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (capacitatea maximă nespecificată). Printre opțiunile de conectare se numără 4G, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v4.2 și GPS. El măsoară 161x76x7.9mm și cântărește 169 de grame. Functioneaza pe o baterie de 3000mAh.

Alcatel 3V, care va fi lansat mai târziu în acest an, va avea două camere din spate, TCL dezvăluit la CES.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.