Microsoft a început să vândă o versiune personalizată a noilor lansate, Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 +, prin magazinele sale online și offline din SUA. Galaxy S9 și Galaxy S9 + din “Microsoft Edition” vor pune Microsoft Launcher în față și in centru și vor oferi utilizatorilor acces la o serie de aplicații Microsoft cum ar fi Excel, Skype, Cortana, OneNote, PowerPoint și Word. În ceea ce privesc prețurile, modelele Microsoft Edition vor costa la fel ca versiunile standard – 719,99 dolari pentru Galaxy 9 și 839,99 dolari pentru Galaxy S9 + (ambele deblocate).

Cumpărătorii potențiali pot pre-comanda o unitate, dar livrarea va începe pe 16 martie, în aceeași zi cu lansarea globală a telefonului. Microsoft a declarat pe site-ul său ca, cantitățile de dispozitive sunt limitate.

Sunt alimentate de Exynos 9810 SoC. Puteți obține experiența Android Oreo în afara casetei și rezistența la apă si la praf – IP68 +. Printre opțiunile de conectare se numără Gigabit LTE, Wi-Fi 802.11ac dual-band, USB-tip C, Bluetooth 5.0 și, de asemenea, mufa de căști de 3,5 mm. Ambele telefoane au un senzor identic de 8 megapixeli cu o apertura f / 1,7 și au un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 400GB.

Samsung Galaxy S9 este dotat cu un display QHD + Curved Super AMOLED de 18,5: 9, o memorie RAM de 4 GB, o baterie de 3000 mAh și o camera cu focalizare superioară Dual Pixel, cu o rezolutie de 12 megapixeli si o apertura f / 1,5 – f / 2,4 cu OIS.

Între timp, Samsung Galaxy S9 + este dotat cu un display de 6,2 inch QHD + Curved Super AMOLED 18,5: 9, 6GB de memorie RAM, o baterie de 3500mAh, o configurare duală a camerei din spate cu OIS, în special un obiectiv cu unghi larg cu Super Speed ​​Dual Pixel de 12- megapixel cu focalizare automată.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.