Afla cum poti verifica GRATUIT daca iPhone-ul tau este blocat!

Mai jos va voi indica pasii necesari pe care trebuie sa-i urmati pentru a afla dacă iPhone-ul vostru este blocat pe o retea straina sau, dimpotriva, este deblocat (unlocked ori neverlocked). Aceste informatii sunt utile atunci cand doresti sa iti achizionezi un telefon mobil iPhone second hand si nu ai incredere sau nu cunosti persoana de la care doresto sa cumperi.

Asadar, cele mai simple metode recomandate in acest sens sunt urmatoarele:

Poti verifica informatii despre iPhone aici: Check IMEI iPhone

Poti verifica informatii despre iPhone aici: IMEI Check

Poti verifica informatii despre iPhone aici: IMEI Info

Pentru a afla care este IMEI-ul iPhone-ului vostru, accesati aplicatia si incepeti procedura prin click pe meniul prinicpal dupa cum urmeaza: Settings -> General -> About

Mai departe alegeti unul din cele 3 site-uri afisate mai sus, inserati IMEI-ul in caseta corespunzatoare, dupa care faceti click pe butonul “check”.
In urmatoarele momente site-ul va afisa cateva informatii relevante despre iPhone-ul vostru. Pentru a merge mai departe este necesar sa faceti click pe butonul simlock & warranty din partea dreapta jos a ecranului. Inainte de a apasa pe buton, nu uitati să vă autentificați.

Mai departe site-ul va verifica IMEI-ul telefonului vostru intr-o bază de date si va afisa statusul iPhone-ului sub forma prezentata mai jos. In plus, veți putea afla astfel dacă iDevice-ul vostru mai dispune de garantia internationala Apple sau nu, iar in cazul in care este, va fi afisata si perioada in care telefonul este acoperit de garantie si cand urmeaza sa expire.

afla imeie telefon

Sursa foto: imei.info

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.