Lenovo este pregătit să dezvăluie un nou smartphone la lansarea propriului eveniment, programat pentru 20 martie. Un executiv de la gigantul de electronice chinez a postat o imagine teaser a ceea ce se presupune că este o invitație pentru un eveniment pentru aceeași dată. În afară de data lansării, invitația arată că acesta ar fi un telefon din seria de smartphone-uri Lenovo “S”. Un alt teaser, lansat recent, sugerează că acest viitor telefon va fi alimentat de ZUK-ul propriu-zis al pieței ZUI pe partea de sus a Android.

Într-un post de la Weibo, executivul Len Cheng Chang a încărcat o invitație pentru lansarea evenimentului de pe 20 martie. În timp ce numele exact nu a fost dezvăluit în invitația însăși, postul menționat a fost postat “de la Lenovo S5” sugerând lansarea unui smartphone cu același nume. De fapt, el a fost raportat că utilizează același telefon pentru posturi care datează de la sfârșitul lunii februarie. Un alt teaser, postat de Cheng, arată că acest telefon va rula software-ul Zui.

Recent, Cheng a postat de asemenea fotografii ale presupusului Lenovo S5 care arată un corp metalic reflectant, cu un design curbat. În afară de aceasta, specificațiile zvonurilor sugerează că telefonul va avea o baterie de 6000mAh, deși nu există nici o confirmare de fel. Ne putem aștepta ca telefonul să fie plasat în segmentul de preț mediu al companiei. În prezent nu există detalii despre prețuri sau disponibilitate în jurul telefonului, deși ne putem aștepta la claritate în zilele următoare până la lansare.

Lenovo a fost pe hiatus pentru o lungă perioadă de timp și este de așteptat să facă o revenire cu Lenovo S5. Nu există nicio actualizare despre și când acest telefon neanunțat va face drumul spre Romania.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.