Se pare că Battlefield V este următorul joc din seria Battlefield – se pare ca Battlefield: Bad Company 3 nu va mai vi urmatorul joc din serie. Jocul va fi, așa cum a fost anul trecut, Call of Duty: World War 2, în cel de-al doilea război mondial.

Mai mult, este datorat datei de lansare din 2018. Potrivit GamesBeat, citând surse familiare cu planurile editorului Battlefield, EA:

“EA va dezvălui în curând [Battlefield V] și o va lansa înainte de sfârșitul acestui an calendaristic”.

Având în vedere că ultimul joc a fost Battlefield 1, este ciudat să vedem că EA numeste următorul joc Battlefield V. Motivele pentru incoerența nomenclaturii sunt necunoscute în acest moment. Este posibil ca o referire la utilizarea semnului V în timpul celui de-al doilea război mondial pentru a desemna victoria. Poate că nu va fi Battlefield 2, pentru a nu se ciocni cu jocul cu același nume din 2005. Deși EA s-a referit la Battlefield V ca Battlefield 2.

Cu toate acestea, luând în considerare succesul Battlefield 1, o urmărire nu este decât așteptată. EA a confirmat deja acest lucru investitorilor, declarând că, în loc de Anthem, va fi lansat un nou joc Battlefield, deși nu ar fi declarat dacă ar fi Battlefield V sau Battlefield: Bad Company 3.

“Indiferent de modul în care este prezentat, nu ne uităm la asta ca pe o întârziere, am ales să lansăm Anthem în al patrulea trimestru. Data este aleasă de balanța de portofoliu, nu de pregătirea pentru produs. Suntem foarte încântați de modul în care se formează noul Battlefield.”

Ramane de vazut ce mai poate sa adauge dezvoltatorul Electronic Arts viiorului joc din seria Battlefield. Speram ca viitorul joc sa fie mai bun ca predecesorul sau, in ceea ce priveste grafica si mecanismul din spatele jocului. Totusi, nici povestea nu este usor de neglijat cand vine vorba de Battlefield.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.