Top 5 smartphone-uri cu baterii de capacitate mare

Atunci cand vine vorba de smartphone-uri, unul dintre cele mai importante criterii de alegere este puterea bateriei. Smartphone-urile sunt gandite pentru a ne insoti pe tot parcursul zilei si sunt adaptate pentru a raspunde tuturor cerintelor legate de lucru si divertisment.

Avem nevoie astfel de smartphone-uri cu baterii de capacitate mare. In ciuda avansului considerabil pe partea hardware si software, se intampla adesea sa intalnim chiar si modele de branduri renumite care se confrunta cu problema autonomiei prea mici. In cele ce urmeaza vei gasi cele mai bune 5 telefoane cu baterii puternice.

iPhone, Samsung, Sony, HTC, One Plus si LG – smartphone-uri cu cele mai bune baterii
Dupa cum era de asteptat, noile modele iPhone si Samsung se afla cu siguranta in topul celor mai bune telefoane cu baterii puternice. Vom considera iPhone 7 si iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy S7 pe o singura pozitie. In urma testelor, modelele noi ale marilor producatori au dovedit ca ofera autonomii de pana la 10 ore la utilizarea online. Nu doar modelele cele mai recente sunt dotate insa cu baterii puternice, cele de anul trecut din seria 6 facand o performanta cu doar 1-2 ore mai mica.

Trecand la urmatoarele locuri din top, un smartphone de remarcat este si OnePlus 3. Alternativa mai ieftina la Samsung si Apple, acesta nu face insa rabat de la calitate. Modelul de 5.5 inch si cu o camera de 16 MP are o baterie care rezista pana la 8 ore.

Un alt model cu baterie puternica este si Huawei Mate 8. Dotat cu o baterie de 4000 mAh, acesta livreaza o autonomie de invidiat, care pune din nou o competitie importanta pentru Samsung si Apple. Chinezii se pare ca sunt hotarati sa ramana in topul preferintelor celor care nu sunt interesati neaparat de un brand de top.

A patra propunere este reprezentata de HTC 10. Avem de-a face cu o baterie de 3000 mAH care reuseste sa faca fata foarte bine ecranului Super LCD de 5.2 inch, videoclipurilor 4k si rularii concomitente a mai multor aplicatii.

Nu in ultimul rand, a cincea propunere este LG G5. Smartphone-ul are o baterie de 2800 mAh care reuseste sa sustina foarte bine restul configuratiei. Cei care cauta un pret mai bun se pot indrepta cu incredere si spre LG G3. Acesta face de asemenea o treaba foarte buna si va rezista pe intreg parcursul zilei.

In concluzie, topul smartphone-urilor cu baterii de capacitate mare include atat nume pe care ne asteptam sa le vedem aici, cat si aparitii surprinzatoare. Brandurile chinezesti precum OnePlus sau Huawei fac o competitie foarte buna colosilor Apple, Samsung, Sony sau HTC. Este important de mentionat faptul ca putem gasi baterii bune si la modele mai ieftine, in jurul sumei de 1500 de lei. De asemenea, in momentul de fata putem cumpara modelele iPhone 6, iPhone 6s, Samsung Galaxy 6 sau Samsung Galaxy 6 Edge la preturi mult mai bune. Acestea nu au o performanta cu mult redusa fata de cele mai noi lansari, fiind o alegere foarte inspirata.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.