In acest moment suntem martorii impotriva furtunii mobile, in acest caz, furtuna fiind lansarea lui iPhone 8  in data de 12 Septembrie cand Apple il va dezvalui la evenimentul de lansare. A zecea aniversare a iPhone-ului are potențialul de a scutura încă o dată spațiul, în ciuda prețului său proaspăt zvonit.

Samsung stie asta. Asa cum ar trebui, Apple devine competitorul numarul 1 in domeniul telefoanelor high end, din punct de vedere al vanzarilor. Un raport al companiei, venit din tara natala, Coreea de Sud, spune ca iPhone 8 infuentreaza data de creere al lui Galaxy S9. Ambele telefoane Galaxy S8 au fost anuntate tarziu in Martie, punandu-le in vanzare trei saptamani mai tarziu. Daca credeti ca aceeasi data corespunde lansarii lui Samsung Galaxy S9 anul viitor, va inselati amarnic. In plus, Samsung va dezvalui Galaxy S9 cat de curand in Ianuarie, urmand sa aiba vanzari globale la mijlocul lunii Februarie.

Samsung

Daca toate aceste date corespund, asta ar insemna ca Galaxy S9 va iesi pe piata cu doua luni mai devreme decat predecesorul acestuia. Motivul pentru acesta este ca gigantul va trebui sa dezvolte o strategie pentru apararea liniei de vanzare a lui Galaxy S9 impotriva lui iPhone 8, care cu siguranta va acapara toata piata mobila la sfarsitul anului 2017 si sfarsitul anului 2018.

Speculatia lansarii lui Samsung Galaxy S9 vine de la faptul ca Samsung Display va incepe sa produca display-uri OLED in luna Noiembrie. La fel sa intamplat si la lansarea lui Samsung Galaxy S8. Samsung Display a inceput productia cu doua luni inainte de lasarea telefonului. Display-urile sunt produse mai devreme decat alte lucruri precum camera sau carcasele acestora. Dupa creerea panoului, o sa dureze doua sau trei luni pana cand intreg telefonul va fi asamblat.

S9 ar avea ecranul alungit si suport pentru Qualcomm SanpDragon 835. De asemenea, ar putea avea si un set de camere duble la fel cum era si pe Samsung Galaxy Note 9.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.