Capcom a anuntat oficial remake-ul jocului Resident Evil 2 la E3 2018, care este complet refacut de la zero pentru o experienta narativa mai profunda.

Cu douazeci de ani in urma, Resident Evil 2 a fost un hit in randul jocurilor horror de supravietuire. Fanii s-au rugat pentru un remake al jocului, iar cu cativa ani in urma, Capcom a anuntat ca remake-ul Resident Evil 2 era in curs de dezvoltare. De la anuntul initial, Capcom a fost tacut despre proiect, dar la conferinta de presa Sony E3 2018, am avut o privire extinsa asupra jocului printr-un trailer impresionant, care a confirmat si data lansarii.

Folosind propriul Motor Engine al lui Capcom, Resident Evil 2 ofera o noua experienta in saga clasica de supravietuire a ororilor, cu o grafica uluitoare realista, sunet imersiv in inima, o noua camera deasupra umerilor si controale modernizate in topul modurilor de gameplay din jocul original.

Se reintoarce actiunea clasica, explorarea tensionata si jocul de rezolvare a puzzle-urilor care definesc seria Resident Evil. De asemenea, Capcom spune ca imaginile vor fi in 4K, fara a preciza mai multe detalii.

Jucatorii se alatura ofiterului de politie Leon Kennedy si colegului Claire Redfield, care i-au parte unui fenomen dezastruos din orasul Raccoon City, care a transformat populatia in zombi morti.

Atat Leon, cat si Claire au propriile lor campanii, care pot fi jucate, permitand jucatorilor sa vada povestea din perspectiva ambelor personaje. Soarta acestor doua personaje favorite este in mainile jucatorilor, deoarece acestea lucreaza impreuna pentru a supravietui si pentru a ajunge la fundul a ceea ce se afla in spatele atacului teribil asupra orasului.

Nu stim cand vom afla mai multe despre joc, dar remake-ul pentru Resident Evil 2 va fi lansat pe 25 ianuarie 2019 si este disponibil pentru pre-comanda incepand cu 47,99 de dolari. De asemenea, acesta va fi disponibil pe platformele Xbox One, PlayStation 4 si PC.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.