Snapchat este o retea sociala extrem de populara in special in randul utilizatorilor mai tineri, dar nu este pentru toata lumea.

Dar, daca sunteti plictisit de Snapchat si doriti sa scapati de acesta, cea mai usoara cale este de a sterge pur si simplu aplicatia. Puteti sa-l instalati si sa va autentificati din nou in orice moment, in cazul in care doriti sa-i mai dati o sansa. Cu toate acestea, daca doriti sa stergeti toate datele dvs, atunci va trebui sa va stergeti contul Snapchat. Nu exista nici o modalitate de a face acest lucru prin intermediul aplicatiei Snapchat – tot ce se poate face prin intermediul aplicatiei este Log Out.

TUTORIAL: Invizibil pe WhatsApp. Cum sa folosesti aplicatia in modul incognoto?

Daca doriti sa va stergeti contul, urmati acesti pasi pentru a scapa de Snapchat pentru totdeauna:

  • Deschideti aplicatia Snapchat de pe browser-ul Web sau o descarcati  pur si simplu pe telefonul dvs.
  • Conectati-va prin introducerea ID-ul Snapchat si a parolei.
  • Veti ajunge la pagina de confirmare. Introduceti numele de utilizator si parola si faceti click pe ”Continuare”.
  • Acum, faceti click pe ”Stergere Cont”.

Snapchat

  • Probabil ca gata ati crezut ca procedeul s-a incheiat si contul a fost sters, nu-i asa? Ei bine, acest lucru va dezactiva doar contul dvs. Snapchat si va va deconecta din aplicatie.
  • Daca doriti sa reutilizati contul Snapchat, va puteti conecta cu acelasi nume de utilizator si parola in termen de 30 de zile, prin intermediul aplicatiei si sa incepeti utilizarea acesteia din nou.
  • Pentru a sterge definitiv contul, trebuie sa nu fiti autentificati pentru 30 de zile – numai atunci toate datele dvs. si contul dvs. vor fi sterse definitiv.

Speram ca v-a fost de folos acest tutorial, iar daca aveti vreo nelamurire legata de pasii de mai sus ne puteti lasa in rubrica de comentarii de mai jos.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.