Ce noutati aduc noile Samsung Galaxy A3 si A5 in 2016

Inceputul lui 2016 a venit cu noutati pe piata romaneasca, dupa ce producatorul sud-coreean Samsung a lansat doua modele din cadrul segmentului “middle”. Samsung Galaxy A3 si A5, care fac parte din seria de smartphone-uri Galaxy A, trezesc interesul cumparatorilor romani prin prisma unui design atractiv, la pachet cu performante pe masura asteptarilor.

Din punct de vedere al constructiei, ca si in cazul lui Samsung Galaxy S6, materialele folosite constau in aluminiu si sticla. Specificatiile, pe de alta parte, nu pot rivaliza niciodata cu cele ale unui model premium.

SM-A510FZDADBT-49-0
Liniile de design folosite in cadrul modelelor Galaxy A3 şi Galaxy A5 sunt imprumutate, iarasi, de la Galaxy S6. Este nevoie sa te uiti cu mare atentie la ele pentru a le deosebi. Comparativ cu Galaxy S6, insa, marginile ramei de aluminiu nu sunt atat de rotunjite. Ambele smartphone-uri pot fi tinute cu orele in maini fara a simti nevoia de a renunta la ele. In aceeasi nota cu Galaxy S6, Galaxy A3 şi Galaxy A5 au fost dotate cu camera foto care iese in relief.

Cel mai mic membru al seriei A, Galaxy A3, vine in atentia potentialilor cumparatori cu urmatoarele dotari: ecran Super AMOLEDde 4.7 inchi, rezolutie nativa 1280×720 pixeli, procesor Snapdragon 410 tactat la 1.5 Ghz si 16 GB capacitate totala de stocare.

samsung_galaxy_a5_2016

Performantele obtinute cu ajutorul celor doua camere foto prezente (13MP si 5MP) pot fi categorisite drept decente, chiar si atunci cand conditiile de iluminare nu sunt dintre cele mai fericite (diafragma f/1.9).

Diagonala ecranului lui Galaxy A5 este si mai mare decat cea prezenta pe Galaxy S6. Asadar, 5.2″ in diagonala si rezolutie 1920×1080 pixeli (Full HD), fluiditatea in rularea aplicatiilor fiind asigurata de procesorul octa-core (frecventa maxima de 1.6 Ghz) care-l echipeaza impreuna cu 2GB memorie RAM. Ca un plus adus camerei foto principale, merita trecerea in revista a stabilizarii optice. Si, nu in cele din urma, echiparea modelului Galaxy A5cu tehnologie fast charging.

SM-A510FZDADBT-88-0

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.