Apelul grupului este pe drum, mergând după codul descris în cea mai recentă versiune beta pentru aplicația iPhone. În timp ce apelul vocal de grup pentru WhatsApp este confirmat destul de mult din cauza mai multor referințe, există doar o singură mențiune despre apelurile video de grup pentru platformă. Cu toate acestea, va fi o adăugare utilă aplicației, care a adăugat o mulțime de caracteristici în acest an pentru cei peste 1 miliard de utilizatori. Cu toate acestea, nu este clar încă când WhatsApp ar derula caracteristicile.

Potrivit WABetaInfo, care raporteaza despre caracteristicile viitoare ale WhatsApp, update-ul WhatsApp v2.17.70 beta pentru iPhone are referinte de cod la apelurile de grup. “Actualizarea iOS 2.17.70 conține referințe foarte ascunse la apelurile de grup! Înainte de a fi o știre internă, acum totul este confirmat”, a declarat WABetaInfo duminică, adăugând: “Există o mulțime de referințe ascunse despre apelurile vocale de grup, este doar o referință despre apelurile video de grup. Deci, apelurile video de grup sunt confirmate parțial în acest moment. ”

Mai devreme a fost raportat că aplicația de mesagerie deținută de Facebook lucra la un apel vocal de grup și ar putea lansa funcția anul viitor. Facebook are deja o funcție similară pe Messenger.

“WhatsApp 2.17.70 trimite o solicitare serverului pentru a întreba dacă utilizatorul pe care îl apelați se află într-un alt apel de grup!”  a spus WaBetaInfo pe Twitter.

“Rețineți că aceste referințe pe care le-am găsit sunt foarte puternice (dar acestea nu sunt vizibile pentru dvs. în prezent) și ne-au permis să înțelegem ce va adăuga WhatsApp în aplicație, așa cum am făcut pentru WhatsApp iPad” . Observatorul WhatsApp a raportat, de asemenea, că aplicația iPhone va oferi în curând administratorilor de grup mai multă putere, cu abilitatea de a elimina simultan un număr mai mare de participanți dintr-un grup.

Separat, beta-ul WhatsApp v2.17.387 pentru Android aduce noi funcții de administrator pentru grupuri, inclusiv posibilitatea de a alege dacă participanții pot modifica subiectul grupului, pictograma acestuia și descrierea acestuia. Există, de asemenea, o opțiune pentru a împiedica creatorul de grup să fie șters din grup de către alți administratori.

Potrivit aplicației WABetaInfo, aplicația de mesagerie testează, de asemenea, funcțiile Dezinstalați și Ștergeți pentru toată lumea.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.