Xiaomi nu sta deloc si dezvaluie noul proiect Mijia, un scuter electric cu autonomie de pana la 30km, ce costa sub 300 dolari

Cunoscuta companie chineza castiga tot mai mult teren in ceea ce priveste dezvoltarea pe mai multe segmente din piata it&tech si ne surprinde cu recenta dezvaluire: Mijia un scuter electric cu autonomie de pana la 30km, la un pret sub 300 de dolari. Mai mic si mult mai portabil decat produsule deja lansate in piata, Mijia impresioneaza la capitolul autonomie si pret. Confrom gsmarena.com, Xiaomi va lansa oficial scuterul electric Mi Mija pe 15 decembrie la ora 10:00 (ora Chinei), si va avea un pret de aproximativ $290/€270.

Scuterul dezvoltat de Xiaomi este construit integral din aluminiu si are o autonomie de pana la 30km, calculata pe o persoana cu greutatea de 75kg, multumita bateriilor de 280Wh produse de LG (LG 1850 lithium), si de un motor de 500W care poate dezvolta o viteza de pana la 25km/ora. Xiaomi Mijia dispune de tehnologii de franare moderne cu functii regenerative (KERS), dar si clasicele discuri de franare ajutate de tehnologia E-ABS (electronic anti-lock braking system), ce impiedica blocarea completa a rotii la franare. Toate aceste tehnologii vor ajuta sistemul de franare a rotilor sa opreasca scuterul pe loc in maxim 4m.

Xiaomi va pune la dispozitie doritorilor doua optiuni de culoare – alb si negru pentru noul scuter ce poate fi impachetat/dezpachetat in doar 3 secunde. Ceea ce il fa ultraportabil este insasi greutatea de 12,5kg, fapt ce nu ar trebui sa reprezinte deloc o ingrijorare pentru orice tip de utilizator.

Partea si mai interesanta este reprezentata de aplicatia dedicata pentru smartphone ce ofera informatii imortante in timp real depre viteza, distanta parcursa, procent incarcare baterie si autonomie baterie. Prin intermediul plicatiei orice utiliator poate monitoriza nivelul bateriei si poate primi imediat notificari referitoare la orice tip de problema poate aparea.


Sursa: www.gsmarena.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Asus F550JX - i7 4720HQ, 15" FHD, 8GB DDR3, 120GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 950M 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung S6 si cu un Nikon D3000.

Related Posts