Cum sa iti faci poze artistice cu AI art pe Instagram si care este aplicatia unde iti faci pozele ca in desene animate?

Se pare ca toata lumea este interesata de cum isi fac oamenii poze artistice pe Instagram animatie/art sau ca eroii din reviste. Este clar ca este vorba despre o tendinta in care oamenii au postat selfie-uri si portrete in stiluri total diferite, realizate cu ajutorul unei aplicatii.

Ei bine, aplicatia care face furori in acest moment in materie de AI art se numeste Lensa si este operata de Prisma. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store si Play Store, iar atractia principala este instrumentul numit “Magic Avatars”, care ii ajuta pe oameni sa creeze opere de arta folosind inteligenta artificiala pe baza fotografiilor personale incarcate. Asadar, daca ti-ai dorit vreodata sa stii cum ai putea arata ca un desen animat, aceasta aplicatie iti poate indeplini dorinta.

Bun, dar cum creezi imagini artistice cu ajutorul aplicatie Lensa?

Descarci gratuit aplicația Lensa, alegi opțiunea “free trial enabled”, care iti ofera acces timp de sapte zile la aplicatie. Dupa cele 7 zile vei fi taxat pentru abonamentul ales. Ai mai multe optiuni de tarifare care sunt atat pe numarul de avatare, cat si pe perioade.

Apoi ti se va cere sa incarci 10 – 20 de fotografii dintr-o varietate de unghiuri si cu diferite expresii faciale, pentru ca inteligenta artificiala sa creeze versiuni digitale ale tale. De asemenea, poti selecta stilul artistic “Desen animat” din opțiunile “Efecte”, pentru a crea o serie de versiuni AI gratuite

Ce trebuie sa stii inainte de a folosi aplicatia Lensa?

Conform sectiunii “termeni și condiții” le cedezi drepturile asupra imaginilor si a trasaturilor tale.

Pisma Labs, compania care detine Lensa AI, este o companie creata de aceeasi persoana care a creat Mail.ru, adica un rus.

Cu placere!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.