Allview a anuntat X4 Soul Infinity, primul smartphone cu ecran 18:9

Allview este un brand romanesc care demonstreaza ca si produsele noastre pot fi competitive in materie de performanta. De curand, cei de la Allview au anuntat lansarea primului smartphone cu ecran 18:9. Este vorba de modelul X4 Soul Infinity, un model pe care de-abia asteptam sa il testam.

Allview – performanta accesibila
Allview s-a remarcat inca de la aparitie prin faptul ca a oferit romanilor dotari performante la preturi accesibile. In momentul de fata, brandul are in portofoliu dispozitive smart de toate categoriile, de la cele high-end si pana la cele entry-level. X4 Soul Infinity reprezinta o inovatie, fiind primul model romanesc dotat cu un ecran cu raport de aspect 18:9. Cele mai multe dintre dispozitivele pe care le folosim (telefon, tableta, televizor, laptop) au de obicei raportul 16:9.

Ecranele 18:9 sunt mai lungi si ofera un spatiu de lucru cu 15% mai mare. Cei de la Samsung si cei de la LG au fost primii care integrat astfel de ecrane, acestea fiind folosite pe LG G6 si Samsung Galaxy S8.

Este impresionant faptul ca modelul Allview X4 Soul Infinity va avea acest tip de ecran integrat de-abia recent chiar si de casele cele mai mari.

Potential urias pentru un model romanesc
Potrivit declaratiilor producatorilor, Allview X4 Soul Infinity va urma sa aiba un ecran de 5 inch. In acelasi timp, raportul de suprafata dintre ecran si partea din fata a telefonului va fi de 80%. Suprafata ecranului este esentiala pentru dispozitivele smart si cu atat mai mult pentru telefon. Cu un ecran in format 18:9 si caracteristicile mentionate mai sus, Allview X4 Soul Infinity va ajunge in topul telefoanelor in materie de suprafata de lucru.

Cei de la Allview au anuntat ca au comandat 50000 de ecrane, aratandu-se increzatori in potentialul telefonului. Mai multe detalii despre restul configuratiei ar urma sa fie facute publice odata cu apropierea lansarii. Cert este ca dotarile vor fi pe masura si nu vor dezamagi. Cu un asemenea ecran, telefonul ar trebui sa aiba specificatii high-end pentru a se ridica la masura asteptarilor. Ramane sa asteptam informatiile noi.

Allview va lansa insa cu siguranta inca o alternativa la modelele de top la preturi colosale. Brandul castiga foarte mult teren in planul dispozitivelor performante care isi mentin un pret accesibil, iar modelul de fata are un potentia urias de succes. Allview X4 Soul Infinity va fi cu siguranta una din aparitiile cele mai interesante ale anului urmator!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.