Zen Mobile a lansat astazi noul sau smartphone, Admire Metal, pentru al adauga la seria Zeneration de smartphone-uri 4G. Una dintre caracteristicile evidentiate ale smartphone-ului este design-ul sau metalic, care este si USP. Acesta vine disponibil pe doua culori Champagne si Metallic Grey.

Zen Admire Metal este un smartphone dual-SIM care ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow din cutie si sustine, de asemenea, apelul VoIP 4G. Acesta este alimentat de un procesor quad-core de 1.3 GHz (nespecificat) cu 1GB de memorie RAM. Smartphone-ul are un ecran HD de 5 inch (720×1280) IPS.

Pentru optica, Zen Admire Metal are o camera cu autofocus de 5 megapixeli pe partea din spate. De asemenea, are o camera tot de 5 megapixeli pe partea din fata. Ambele camere vin impreuna cu modulele flash. Telefonul are o memorie incorporata de 16 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD (pana la 32 GB). Acesta gazduieste, de asemenea, o baterie de 2500mAh. Optiunile de conectivitate includ Bluetooth, Wi-Fi, GPS, in afara de suportul 4G LTE.

Smartphone-ul Zen Admire Metal vine cu functii interesante, pe care as vrea sa le vad de altfel si pe alte telefoane, cum ar fi “Twin WhatsApp”, care este, in esenta, o caracteristica a aplicatiei clone pentru a utiliza doua conturi WhatsApp diferite pe acelasi telefon. Telefonul smartphone vine, de asemenea, preincarcat cu 22 de limbi regionale impreuna cu tastatura Swalekh ca metoda de intrare. De asemenea, dispune de Motion & Gesture pentru o utilizare usoara a smartphone-ului.

Pretul acestui smartphone este unul de buget si anume 83 de euro.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.