War Legacy, sau cum să nu îți împuști coechipierii

War Legacy este un joc Free de tip Shooter dezvoltat de o echipa de mica de developeri romani independenti. Este un videogame istoric realist ce a intrat pe Steam Greenlight si asteapta aprobare din partea utilizatorilor pentru a merge mai departe. Deci hadeti sa ii ajutam!

Detalii despre War Legacy
Războiul e iad, sau mai bine zis războiul e haos. Cel puțin așa te simți în War Legacy, un joc românesc care are pretenția sa recreeze atmosfera și realismul de pe câmpul de bătălie de la invenția armelor cu praf de pușcă și până în prezent. Regulile sunt simple: două echipe, două baze, cucerește baza inamică și apără baza ta. Îți alegi echipamentul conform erei istorice în care te afli și pornești lupta. Ce poate merge prost?

Ești membru într-o echipă de 14 oameni. Căpitanul echipei vă dă la fiecare câte un ordin, o poziție in care trebuie să ajungeți și fiindcă e foarte drăguț vă pune și câte un marker pe harta ca să știți mai bine unde să mergeți. Unii sunt la atac, alții la apărare. Simplu.

Distanțele. War Legacy nu este ARMA să ai nevoie de vehicul să ajungi în celălalt colț al hărții dar nu este nici Call of Duty unde îți ia un minut să o străbați de la un capăt la celălalt. Pe scurt este foarte ușor să te rătăcești de coechipieri. Iar la o distanță mai mare deja jocul nu iți mai spune dacă cel din fața ta este aliat sau inamic. Dacă vezi o mișcare pe malul celălalt al râului ai face bine să consulți radarul înainte să apeși pe trăgaci și să îl omori pe unul de-al tău.

Greutatea. Ai văzut cât de mult echipament ai la dispoziție și hotărât că ai nevoie să îl iei pe tot cu tine. Iar acum ai constatat în luptă ca abia poți să alergi și că toți te-au lăsat în urmă. Sau mai rău că ești înconjurat de inamici, toți prietenii s-au retras și ca tu ești singurul din linia întâi.

Camuflajul. Cumva ai reușit să te strecori printre inamicii care sunt prea ocupați să facă schimb de gloanțe cu ai tai și te pomenești că ai in față baza inamică care e lipsită de vreun dușman. Asta e ziua ta norocoasă. Bagi viteză și te afli deja lângă steagul inamic fără sa știi ca tocmai ai trecut pe lângă un tufiș care ascunde pe cineva care te așteaptă cu drag.

Damage-ul. Tocmai ai terminat un joc de Call of Duty și vrei să te delectezi cu un War Legacy. Lupta a început deja și tu ești în mijlocul ei. În drum spre baza inamică un glonț rătăcit te nimerește. Nu ai murit așa ca îți vezi liniștit de drum amintindu-ți să fii mai atent. După un minut de goană ecranul ți se întunecă și te prăbușești. Nu mai poți decât cel mult să te târăști pe burtă. Îți amintești că ai bandaje la tine și te grăbești să le folosești înainte să îți pierzi cunoștința. Norocul tău de data aceasta este că un coleg te trage deoparte și te vindecă cu trusa de prim ajutor pe care o are.

Putem să mai zicem multe despre War Legacy. Putem să vorbim despre epocile istorice prin care vei avansa, despre echipamentul variat care îl vei avea la dispoziție, despre clanuri și meciurile competitive, despre aptitudinile și abilitățile pe care le poți upgrada de-a lungul jocului, despre modul free to play pe care se va baza jocul. Despre toate acestea vom discuta mai pe larg pe măsură ce dezvoltarea progresează și ele sunt implementate.

Jocul cu pricina este pe Steam Greenlight pentru aprobare din partea voastră:
Link: steamcommunity.com
Link: facebook.com/warlegacygame/

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.