Exista o multime de rapoarte contradictorii in aceste zile despre Galaxy S8, iar din pacate acesta vor continua pana la lansarea noului smartphone, undeva in luna martie sau aprilie a acestui an. De asemenea, a fost raportat saptamana trecuta faptul ca Samsung a dat furnizoriilor sai baterii o foaie cu ‘’instructiuni’’ actualizata, care include 3,250mAh si 3,750mAh – celule de baterie pentru Galaxy S8 si respectiv Galaxy S8 Plus. Raportul de astazi aduce un nou set de cifre.

Conform unui alt raport din Coreea de Sud, Galaxy S8 (de 5,7-inch ) va fi dotat cu o baterie de 3,000 mAh in timp ce Galaxy S8 Plus (de 6,2-inch) ar veni cu o capacitate mai mare de 3,500 mAh.

In cazul in care raportul devine adevarat ar insemna ca smartphone-ul va avea aceeasi capacitate a bateriei ca Galaxy Note 7. Dar, stati linistiti nu exista nici un motiv sa se intample aceleasi probleme ca data trecuta cu Note 7, deoarece Samsung a luat masuri serioase cu privire la acest aspect. Bateriile pentru Galaxy S8 vor fi conform relatarilor furnizate de Samsung SDI si Murata Manufacturing din Japonia. Speram sa nu avem parte de inca o bomba !

Cu toate ca raportul ar putea sugera faptul ca sursa a primit informatiile sale direct de la un oficial Samsung, va recomandam sa luati aceasta actualizare ca un zvon deocamdata.

Nu exista in prezent nici o modalitate de a confirma daca compania va include baterii mai mici sau mai mari sau daca se va lua dupa Apple cu indepartarea jack-ul audio de 3,5 mm sau chiar indepartarea butonul sau de origine proeminenta.

Source Gsmarena

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.