Se pare că Watch Dogs 3 se află în fabrică. Asistentul AI al lui Ubisoft, Sam este compania lui Siri și Alexa. Sam a fost creat pentru a ajuta jucătorii să treacă prin secțiunile mai dure ale jocului lui Ubisoft. Chiar acum este în versiune beta și disponibilă doar în Canada. Ca majoritatea asistenților AI și a roboților de chat, introduceți întrebări adresate lui Sam la care le răspunde.

Unii fani ai Ubisoft au decis să-l întrebe despre Watch Dogs 3. Acest lucru a fost motivat de glumele April Fool de la Ubisoft, care a văzut clientul său de jocuri pe calculator, Uplay, o temă inspirată de DedSec, o fracțiune în jocurile Watch Dogs. Faptul că, contul oficial de Watch Dogs tweeted și apoi a șters fraza “Aceasta este totul”, care se leagă de faza de marketing a Watch Dogs “Totul este conectat”, interesul fanilor în continuare.

Cu toate acestea, răspunsul lui Sam la întrebările despre Watch Dogs 3 arată existența jocului. Când a fost întrebat, a spus:

“Watch Dogs 3 nu este încă terminat, dar de la ultima construcție timpurie am încercat să fie foarte solid. Echipa Dev lucreaza! Nu vă pot aștepta să încercați!”

Având în vedere că linia E3 2018 a Ubisoft este formată din divizia 2 și altceva, nu vom fi surprinși să vedem Watch Dogs 3. Tocmai am primit un nou joc Assassin’s Creed, Assassin’s Creed Origins anul trecut, iar următorul joc se zvonește pentru lansare în anul 2019. Acest lucru ar putea vedea Ubisoft alternativ între Watch Dogs și Assassin’s Creed văzând că diferența dintre versiuni în alte francize, cum ar fi Ghost Recon și The Crew, par a fi mult mai mari.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.