Sărbătorind sezonul sărbătorilor, Steam a lansat în cele din urmă o caracteristică mult mai solicitată – carduri digitale cadou. Noua sosire are scopul de a vă permite să contribuiți în mod direct la un prieten sau la un membru al familiei, prin adăugarea de fonduri în mod digital. În India, cardurile de cadouri digitale Steam sunt disponibile în anumite denumiri, începând cu 5 USD și mergând până la 100 USD.

Prietenii și membrii familiei dvs. trebuie să se afle pe lista prietenilor dvs. pe Steam timp de cel puțin trei zile pentru a vă permite să le trimiteți cărți de cadou digitale. Destinatarii trebuie să accepte darul de a utiliza suma pentru cumpărarea de jocuri, micro-tranzacții sau articole de pe piața Comunității Steam. În caz contrar, achiziția va fi rambursată.

Steam a enumerat un total de cinci carduri digitale cadou care sunt în valoare de 5 USD, 10 USD, 25 USD, 50 USD și 100 USD. Cardurile pe care le-ați achiziționat în Romania vor fi automat transformate în moneda acceptată în țara în care locuieste prietenul sau familia ta.

Puteți alege un card digital cadou prin conectarea la contul dvs. Steam, deși aplicația pentru desktop nu primește încă această caracteristică. În plus, puteți adăuga un mesaj personalizat pentru a face cadou special pentru cei dragi.

Este demn de remarcat faptul că nu vi s-a oferit opțiunea de a utiliza fondurile existente în Wallet Steam pentru a achiziționa o carte digitală cadou. În Statele Unite, puteți opta pentru PayPal sau Bitcoin sau puteți utiliza cărțile de debit sau de credit Visa, Mastercard, American Express, Discover sau JCB pentru a cumpăra cardurile cadou digital. În Romania, puteți să utilizați cardul Visa, Mastercard, Skrill, Plățile de livrare, cardul de debit și carduri de credit, sau Bitcoin să plătiți pentru o Carte cadou digitală Steam.

Adăugarea cardurilor de cadouri digitale Steam Digital vine înaintea unor vânzări anuale majore, care vor fi lovite de sezonul de vacanță în timpul Black Friday și Cyber ​​Monday. De asemenea, cea mai recentă încercare a platformei de distribuție digitală de la Valve Corporation îl face un concurent mai puternic împotriva unor platforme precum GOG și Twitch, care susțin atât giftingul online în rândul comunităților lor.

În septembrie, Steam a actualizat recenzii de utilizatori pe platforma sa cu histograme pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă evoluția unui joc cu un grafic al recenziilor pozitive și negative. Această actualizare le-a oferit dezvoltatorilor și editorilor o opțiune de a primi feedback autentic cu privire la creațiile lor.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.