Sony a lansat versiunea Android 8.0 Oreo pentru Xperia XZ Premium. Actualizarea era așteptată inițial pentru luna decembrie, însă compania japoneză a grăbit procesul și a adus cel mai recent software smartphone-ului său de ultimă generație lansat cu Android 7.1 Nougat la MWC 2017.

Actualizarea Android Oreo aduce Xperia XZ Premium mai aproape de cele mai recent lansate Xperia XZ1 și XZ1 Compact, cu o caracteristică numită Creator 3D. Caracteristica exclusivă vă permite să vă scanați fața, capul, mâncarea sau orice obiect fizic pentru al face ca un avatar 3D sau o imagine liberă. Sony pretinde că procesul durează doar 60 de secunde pentru a transforma conținutul în forma 3D și, odată complet renovat, imaginea poate fi partajată pe social media sau chiar pe imprimanta 3D.

În afară de funcția avansată de scanare 3D, actualizarea Android 8.0 Oreo pe Xperia XZ Premium aduce o captare predictivă care începe automat tamponarea imaginilor de la senzorul primar de cameră al smartphone-ului când detectează un zâmbet. Caracteristica aparent folosește unele trucuri de inteligență artificială (AI) pentru a vă ajuta să surprindeți fețele zâmbitoare ale celor dragi. În plus, puteți alege cele mai bune fotografii.

Actualizarea Android Oreo de la Sony Xperia XZ Premium include și unele îmbunătățiri native. Există o “spargere” automată pentru a capta obiecte în mișcare cu focalizare accentuată. Telefonul smartphone a primit, de asemenea, o calitate îmbunătățită a sunetului prin unele îmbunătățiri la acordarea difuzoarelor stereo frontale, iar audio Qualcomm aptX HD este disponibil pentru a furniza sunete de înaltă calitate pe căștile wireless compatibile. În plus, actualizarea a re-imaginat comenzi rapide pentru aplicații, care funcționează cu un gest de lungă apăsare pe pictogramele aplicației.

În mod special, unele caracteristici implicite de la Google sunt, de asemenea, susceptibile să ajungă pe Xperia XZ Premium. Vă puteți aștepta la actualizări mai rapide datorită proiectului Treble și vă puteți bucura, de asemenea, de adăugiri precum Picture-in-Picture, AutoFill și Wi-Fi Aware.

La fel ca orice alt program de lansare a firmware-ului, actualizarea Android 8.0 Oreo pentru Sony Xperia XZ Premium a fost lansată într-un proces pe etape. De aceea, ar fi nevoie de ceva timp pentru a ajunge la dispozitivul dvs. Puteți verifica disponibilitatea actualizării vizitând “Actualizări de sistem” din meniul “Setări”.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.