Tehnologia sud-coreeană, Samsung, va introduce cea de-a doua ediție a ansamblului său digital Bixby, care va lucra pe mai multe dispozitive, inclusiv televizoare și frigidere, a declarat joi un oficial al companiei.

Acest lucru va ajuta liderul global al smartphone-urilor sa-si consolideze pozitia impotriva companiilor precum Google, Apple si Amazon, care au si asistenti virtuali – Google Assistant, Siri si respectiv, Alexa.

“Vom introduce Bixby 2.0 în 2018 … ar fi proiectat să fie disponibil pe toate dispozitivele”, a declarat reporterilor din Seoul, Samsung Electronics V-P, Mobile Communications Business, Ji Soo Yi.

El a adăugat că, “acest lucru înseamnă că inteligența lui Bixby acționează ca un hub de control al ecosistemului dispozitivului, inclusiv telefoane mobile, televizoare, frigidere”.

Bixby 2.0 ar avea o structură de comandă “o singură lucrare pe o platformă” și ar integra toate sistemele de operare precum Android și Samsung Tizen.

Cu toate acestea, Yi nu a divulgat luna de lansare planificată a noii versiuni a software-ului de asistență vocală. Numit după un pod din California, SUA, Samsung a introdus Bixby în luna mai a acestui an la nivel mondial pe smartphone-urile sale premium cum ar fi Galaxy S8, Galaxy S8 + și Galaxy Note 8.

Întrebat dacă Samsung ar extinde Bixby la alte telefoane Samsung, Yi a spus: “Da, o sa extindem.” Cu toate acestea, el nu a împărtasit modelele pe care se va extinde Bixby.

“Suntem pregătiți să lucrăm cu mai multe limbi”, a spus el, adăugând că “hindi-ul ar putea fi probabil printre primele cinci limbi pe care compania le va avea mai întâi”. Nu se stie daca va lua in calcul si romana.

Samsung va invita, de asemenea, experții lingvistici locali să dezvolte comanda pentru limba locală în faza a doua.

“Ecosistemul auto-durabil este esențial deoarece aceasta este singura modalitate de a sprijini nevoile personale ale utilizatorilor”, a spus Yi.

India este o piață imensă pentru Samsung, pentru telefoane mobile și electronice de larg consum.

Compania și-a menținut poziția de lider pe piața emergentă și dinamică a smartphonelor indiene, comandând o cotă de 24% la sfârșitul lunii iunie 2017.

În segmentul bunurilor de folosință îndelungată, Samsung este un brand lider în panouri TV, microunde și frigidere fără îngheț. Recent, a lansat o mașină de spălat cu internet de lucru.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.