Quick Mobile lanseaza Black Friday Club prin intermediul caruia afli mai devreme oferta de Black Friday

Zilele trecute Quick Mobile a lansat Black Friday Club, o optiune prin intermediul careia toti clientii nerabdatori se pot inscrie si pot afla ceva mai devreme care este lista de produse si ce preturi vor fi in oferta Quick Mobile de Black Friday.

Quick Mobile va da startul Reducerilor de Black Friday pe data de 18 Noiembrie imediat dupa miezul noptii, iar utilizatorii ce vor fi inscrisi in Black Friday Club vor afla inaintea tuturor care va fi oferta Quick Mobile si ce preturi vor avea produsele lor favorite.

Din informatiile pe care le avem in acest moment, Quick Mobile va avea reduceri semnificative la produse din categoriile:
♢ telefoane
♢ tablete
♢ smartwatch
♢ gadgeturi
♢ drone
♢ accesorii

Ce trebuie sa faci ca sa intri in Quick Mobile Black Friday Club?
1. Intri pe pagina dedicata acestui eveniment
2. Te inscrii cu numele si cu adresa de email in campurile afisate in pagina
3. Apesi butonul “Vreau sa primesc Ofertele”

Si asta a fost tot! Nu trebuie decat sa astepti data de 18 noiembrie si sa te rogi ca produsele tale preferate sa fie in oferta de Black Friday.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.