Producătorul chinez de telefone mobile, Oppo, este pregătit să lanseze un smartphone nou – Oppo F7. Anul trecut, compania a lansat auto-centricul Oppo F5 și acum a sărit peste numele “F6” pentru a-și lansa succesorul. Oppo India a lansat un teaser al noului smartphone, anunțând lansarea ultimului său produs. Ca pe imaginea postată de companie, Oppo F7 va veni cu un afișaj pe tot ecranul și un crestătură asemănătoare iPhone-ului.

Oppo India a făcut anunțul lansării lui Oppo F7 prin intermediul Twitter-ului cu o imagine și o legendă care zice: “Fă-ți drumul pentru noul OPPO F7, acum cu un ecran minunat. Poți să ghici cine este cricketerul indian în spatele telefonului? ” Imaginea prezintă un cricket indian, probabil noul ambasador al mărcii, care deține noul smartphone. FoneArena spune că un tweet anterior a menționat data lansării în în 26 martie, Oppo a anulat-o și a înlocuit-o cu una nouă, eliminând data.

Oppo F7, interesant, arata foarte asemanator cu Oppo R15 care ar putea fi lansat in curand in China. Deși au existat puține scurgeri în ceea ce privește Oppo F7, Oppo R15 a fost supus mai multor zvonuri. Oppo R15 este de asteptat sa fie destul de asemanatoar cu zvonul OnePlus 6, si sa aiba un display de 6,28 inch cu design full-screen si notch. Prin atingerea unei laturi a crestăturii, utilizatorii vor putea accesa aplicațiile, în timp ce cealaltă parte le va oferi acces rapid la comenzi rapide precum modul DND și capturi de ecran pe Oppo R15.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.