Amazon a lărgit amploarea difuzoarelor sale inteligente Echo în 28 de țări din întreaga lume. Gama Echo, care include Echo Dot, Echo și Echo Plus, a fost lansată alături de serviciul plătit Music Unlimited. Difuzoarele au fost lansate în India în luna octombrie, dar membrii Amazon Prime din India primesc un abonament gratuit la Prime Music, o versiune limitată a serviciului de streaming al muzicii gigantului.

Lista țărilor în care sunt acum disponibile difuzoarele Echo și Music Unlimited include Belgia, Bolivia, Bulgaria, Chile, Columbia, Costa Rica, Cipru, Republica Cehă, Ecuador, El Salvador, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Letonia , Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Panama, Peru, Polonia, Portugalia, Slovacia, Suedia și Uruguay.

Iubitorii de muzică din oricare dintre țările acceptate pot beneficia de Music Unlimited din cele trei opțiuni de planificare disponibile – planul Echo care poate fi accesat numai cu un singur dispozitiv Echo Dot, Echo sau Echo Plus; Plan individual cu suport pentru flux pe unul din cele 10 dispozitive simultan; Planul de familie, în care până la șase membri pot împărți un abonament. Există suport pentru limbă germană, franceză, italiană, spaniolă și japoneză, în plus față de limba engleză.

“Anunțul de astăzi semnifică un moment important pentru Amazon Music Unlimited și clienții noștri internaționali, deoarece continuăm să oferim mai multor fanii de muzică din întreaga lume un mod complet nou de a auzi playlisturi și melodii curate de către artiștii preferați”, a declarat Steve Boom, VP din Amazon Music, într-o declarație de presă.

Amazon Music Unlimited vine cu un sprijin mai profund pentru asistentul de voce Alexa pentru a înțelege comenzile dvs. după ce a spus “Alexa, porneste muzica”. În afară de difuzoarele Echo de la Alexa, puteți accesa serviciul Music Unlimited utilizând dispozitivul iOS sau Android sau pe Web, Fire TV, PC și Mac.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.