Sarbatorile se apropie! in acest moment al anului, totul este decorat in stilul Craciunului, de la strazile oraselor noastre, pana la casele noastre. Dat fiind ca PC-urile/laptop-urile noastre reprezinta o parte importanta a vietii noastre de zi cu zi, exista oameni care doresc sa aduca spiritul Craciunului si pe calculatoarele lor.

 

Windows 10 este un sistem de operare foarte personalizabil, care ne permite sa-l “decoram” asa cum ne dorim. Asadar, astazi v-am pregatit un program care va intretine cat de cat atmosfera de Craciun pe ecranul computer-ului dvs.

Programul de astazi se numeste DesktopSnowOK si ne ajuta introducem fulgi plutitori pe desktop-ul nostru, iar daca doriti sa para mai real va recomand un background de iarna. De asemenea, aplicatia poate fi descarcata de aici.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:

Instalati si rulati programul (acesta suporta si limba romana in cazu in care doriti sa schimbati limba). O data deschisa aplicatia aveti posibilitatea dea va personaliza fulgii dupa bunul plac, si anunme:

  • Optiunea “Flakes” va permite sa mariti sau sa micsorati numarul de fulgii de zapada aparuti pe desktop.
  • Schimbati transparenta fulgului mergand la optiunea “Transparency” (Transparenta).
  • Cresteti sau micsorati viteza de cadere a fulgilor mergand la optiunea “Speed”. Tragerea barei inainte va imbunatati viteza in timp ce se va reduce inapoi spre spate.
  • In plus, in afara de fulgii de zapada aceasta aplicatie ofera si alte lucruri cum ar fi: frunze, flori cu diverse culori, inimi etc, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la optiunea “Image/Texture” (Imagine/Textura).
  • Setati timpul de dezactivare utilizand meniul “Dezactivation” (Dezactivare) si selectati secundele si miscarile corespunzatoare pe care le doriti.
  • Puteti seta algoritmul din meniul derulant “Algorithm”, unde veti gasi 2 optiuni. Optiunea ”Snowfall” trimite obiectele in jos si optiunea “Blow” trimite obiectele in sus.
  • Fulgii de zapada sau alte elemente permit modificarea marimii acestora, tot ce trenuie sa faceti este sa intrati la optiunea ”Random Size”. Faceti click pe meniul derulant, alegeti dimensiunea preferata si selectati un procentaj.
  • Daca doriti ca aplicatia sa porneasca o data cu sistemul de operare bifati optiunea “Start with Windows”.

Deci, in concluzie aplicatia DesktopSnowOK va ofera posibilitatea de a va bucura de multe tipuri de animatii cool indiferent de sezon. Daca aveti intrebari sau nelamuriri va asteptam in rubrica de comentarii.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.