Cele mai bune Carduri de Memorie pentru Camerele Auto (Dashcam) in 2022

Camerele auto sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra in ultimii ani, iar acest lucru ridica automat si problema spatiului de stocare care trebuie achizitionat separat. De ce timp producatorii de camere tip Dashcam nu mai ofera in pachet si carduri de memorie, care erau la un momentdat incluse in pachet.

Anul trecut spuneam aici cat de importante sunt cardurile de memorie pentru aceste camere de bord. Pentru 2022 am facut un alt top al celor mai bune carduri de memorie pentru camerele auto.

Pentru cei care inca nu stiu, camerele de bord necesita carduri de memorie speciale datorita conditiilor extreme in care stau: vara la temperaturi foarte ridicate si iarna la temperaturi sczute. De exemplu vara, alaturi de caldura excesiva se adauga si caldura degajata de camera care se incalzeste oricum, in orice conditie. Asadar, toti acesti factori contribuie activ la degradarea cardurilor de memorie.

Producatorii de carduri de memorie au creat in urma cu cativa ani o clasa noua de carduri rezistenta la factorii externi: Carduri de memorie clasa ENDURANCE

Care sunt cele mai bune carduri de memorie din clasa ENDURANCE?

De departe, cel mai bun card de memorie din clasa ENDURANCE este Samsung microSD, PRO Endurance, 128GB, 100MB/s care asigura pana la 16 ani de functionare. Impresionant, nu-i asa?

Top 5 carduri de memorie pentru camerele Auto (Dashcam):

1. SAMSUNG PRO Endurance

 

 

 

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.