Xiaomi 70 mai si 70mai pro, cele mai vandute camere auto la inceput de 2020

Nici bine nu a inceput anul 2020, ca Xiaomi 70 mai si 70mai pro au acaparat semnificativ atentia si interesul soferilor doritori de o noua experienta auto webcam.

Nu cred ca mai este cazul sa explic de ce este important pentru orice sofer sa aiba o camera web, ca Xiaomi 70mai, in masina.

Iti ofera siguranta in multe situatii. Indiferent daca vorbim despre un accident de masina, despre un sofer recalcitrant sau chiar despre cum poti sa te aperi cand esti acuzat de o incalcare nejustificata in trafic, o inregistrare pe webcam poate fi dovada ca nu a fost vina ta.

Despre Xiaomi 70 mai si 70mai pro

Cele doua camera web sunt foarte mici si compacte. Spre deosebire de alte modele, Xiaomi 70mai se prinde mult mai aproape de parbriz, ceea ce inseamna ca permite o vizibilitate mai mare. Asa cum este proiectata, puteti sa o asezati in spatele oglinzii retrovizoare si in afara unghiului de vizibilitate, incat sa nu deranjeze.

Chiar daca nu are GPS incorporat, puteti sa-i atasati un modul separat, fix langa baza de montare.

Ca si specificatii, varianta standard Xiaomi 70mai are rezolutie Full HD 1920x 1080pixeli si un unghi larg de vizualizare de 130 de grade (140 grade pe varianta pro). Este echipata cu senzor Sony IMX323, are wireless si va poate ajuta sa mutati sau sa vizualizati imaginile filmate pe smartphone, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Capacitatea bateriei din dotare este de 240 miliamperi si este utila pentru a mentine camera pe ON, timp de cateva secunde, dupa ce opriti motorul masinii. Prin urmare, nu veti pierde fisierele inregistrate pana atunci.

Camerele web Xiaomi 70 mai si 70mai pro pot fi controlate prin voce. Astfel, cu ajutorul comenzilor vocale puteti porni WIFI-ul, puteti filma in caz de urgenta sau puteti realiza fotografii. De asemenea, puteti controla microfonul ON/ OFF.

Un alt motiv pentru care cele doua camere web auto mici de la Xiaomi au devenit cele mai vandute la inceput de an 2020, se datoreaza unei calitati video exceptionale (atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte).

3 Review-uri random despre Xiaomi 70 mai si 70mai pro

  • “Este super usor de instalat. Isi merita fiecare leu.”
  • “Sunt foarte multumit de Xiaomi 70mai. Merge excelent, arata bine si mi se pare extrem de util ledul multicolor care arata statusul camerei. 10+ pentru comenzile vocale si calitatea filmarilor”
  • “Perfecta din toate punctele de vedere: design, dimensiune, functionare. Are un meniu usor de utilizat si intuitiv.”

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.