Gigantul DELL, a lansat marti PC-ul All In One Precision 5720. Un PC care suporta tehnologie VR. Noua “jucarie” de la DELL are proceosr de tip Kaby Lake sau XEON si un display tactil de tip 4K. AIO-ul are un display ce masaora 27-inch si are un pret de pornire de 6.545 RON. Precision 5720 vine cu placa video de tip AMD Radeon Pro, memorii RAM de tip ECC – ceea ce il face cea mai puternica statie de lucru.

Indrajit Belgundi, manager-ul general de solutii pentru clienti de la DELL India a declarat ca: “Suntem mândri să oferim primul AIO capabil să funcționeze la nivel mondial si să susțină grafica profesională.”

Dell Precision 5720 All-in-One are un display 4K Ultra HD, ce iti ofera optiunea de ecran tactil. PC-ul vine cu un sistem format din 10 boxe, ajutate de amplificatoare dinamice. De asemenea, acesta are si caracteristica Waves MaxxAudio Pro in cazul in care vrei sa il folosesti pentru un studio si vrei o claritate a sunetului. La Precision 5720 se mai pot adauga inca trei display-uri de tip 4K la 60Hz sau un monitor cu rezolutie de 5K si altul de 4K, tot la 60Hz.

Tot la lansare Indrajit Belgundi a spus: “Ne-am angajat să revoluționăm în mod constant tehnologia noastră pentru a furniza cele mai bune produse și servicii, în conformitate cu evoluția nevoilor clientului. Lansarea lui Precision 5720 AIO ofera o experienta de inalta clasa pentru mintile creative si aduce ideile la viata. Suntem madrii sa oferim primul AIO ce suporta tehnologie VR si o placa grafica profesionala. Acesta are puterea de a duce pana la capat cele mai mari proiecte pentru clientii care depind de o calitate buna a design-ului și care este cel mai bun moment pentru a face acest lucru decât la a 20-a aniversare a liniei de produse de la DELL.”

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.