Zopo a lansat, miercuri, noile sale smartphone-uri Flash X1 și Flash X2, cu display-uri aproape fără margini și cu un raport de aspect de 18: 9 în India. Zopo Flash X1 și Flash X2 au fost evaluate de companie, la un pret care incepe de la 107 doalri, respectiv 138 de dolari. Vor fi puse la dispoziție pentru cumpărare în luna octombrie.

Cu toate acestea, compania este în căutarea unui parteneriat, pentru a vinde noile smartphone-uri online, în țară. Caracteristica evidentiată pe ambele smartphone-uri, Zopo este afișajul lor de tip “Infinity” care vine cu un design aproape fără margini și un raport de aspect de 18:9. Zopo Flash X1 și Flash X2 au un raport al display-ului, de 83 la sută, despre care se pretinde că oferă o experiență impersivă utilizatorilor.

În mod special, aceste caracteristici par să fie inspirate din cele mai recente smartphone-uri de la Samsung. În timp ce Zopo Flash X1 folosește un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție a acestuia de 640×1280 pixeli, Flash X2 are un afișaj de 5,99 inch cu o rezolutie de 720×1440 pixeli.

Referindu-ne mai întâi la specificațiile dispozitivului Zopo Flash X1, dispozitivul dual-SIM rulează Android 7.0 Nougat direct din cutie. Acesta este alimentat de un procesor quad-core pe 64 de biți, MediaTek MT6737, cu o viteza de 1.3GHz și cuplat cu 2GB de memorie RAM.

In ceea ce privește optica, Flash X1 vine cu o cameră primară de 8 megapixeli cu senzor Sony IMX219 și diafragmă f/2.4. În față, există o cameră de 5 megapixeli cu diafragmă f/2.2. În ceea ce privește stocarea, Zopo Flash X1 vine cu o memorie de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă până la 64 GB prin intermediul cardului microSD.

Opțiunile de conectivitate oferite includ, conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS și FM. Zopo Flash X1 cântărește 163 de grame și găzduiește o baterie de 2500 mAh. Smartphone-ul va fi disponibil în culorile Coral Blue, Alien Black și Citrine Gold.

Trecând la Zopo Flash X2, smartphone-ul dual-SIM rulează Android 7.0 Nougat direct din cutie. Acesta este alimentat de un procesor quad-core pe 64 de biți, MediaTek MT6737T, cu o frecventa de 1,5GHz, cuplat cu 2GB de memorie RAM. Telefonul are aceleasi camere de pe Flash X1. Are o capacitete de 3380mAh si vine in culorile Coral Blue, Alien Black si Citrine Gold.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.