Xolo a lansat miercuri trei noi smartphone-uri Era, Era 3X, Era 2V și Era 3, în India. Noile Xolo Era 3X, Xolo Era 2V și Xolo Era 3 vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă prin Flipkart. Toate cele trei smartphone-uri sunt disponibile pentru precomenzi pe site-ul de e-commerce.

Producătorul intern din India a anunțat, de asemenea, că toate cele trei smartphone-uri vor veni cu o singură ofertă de înlocuire a ecranului valabilă timp de un an de la data achiziționării. Xolo Era 3 este la pretul de la 65 EUR și va veni în culoarea Slate Black; Xolo Era 2V va fi disponibil la 85 EUR in Jet Black, iar Xolo Era 3X este la 100 EUR în culoarea Pash Black. Xolo vizează utilizatorii obsedați de ego cu noile smartphone-uri Era.

Toate cele trei noi smartphone-uri din seria Era sunt alimentate de un procesor quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.25GHz. Dispozitivele suportă și 4G cu VoLTE. Xolo spune că noile smartphone-uri Era rulează pe Android 7.0 Nougat și suportă dual-SIM.

Începând cu Xolo Era 3X, acesta dispune de un display HD IPS de 5 inci cu Corning Gorilla Glass 3 pentru protecție și vine cu 3 GB de memorie RAM. Există un spațiu de stocare de 16 GB care poate fi extins prin intermediul cardului microSD (până la 32 GB). Camera foto Era 3X sport de 13 megapixeli cu cameră de focalizare automată cu bliț LED și diafragmă f / 2.2. Telefonul are, de asemenea, o cameră frontală de 13 megapixeli cu aceeași lentilă de diafragmă. Este susținută de o baterie de 3000mAh și este dotată cu scaner de amprente digitale.

Era 2V dispune de un display HD IPS de 5 inch și include 2 GB de memorie RAM. Există 16 GB de stocare încorporată care acceptă stocarea extensibilă prin card microSD (până la 32 GB). Acesta are o cameră de 8 megapixeli în spate și un senzor frontal de 13 megapixeli. Camera din spate este dotată cu bliț LED. Scanerul de amprente este situat în spate. Telefonul suportă 4G cu VoLTE și este susținut de o baterie de 3000mAh.

Era 3 dispune de un display HD IPS de 5 inch și include 2 GB de memorie RAM. Există o memorie încorporată de 8 GB, care poate fi extinsă ulterior prin intermediul cardului microSD (până la 32 GB). Era 3 vine cu camere de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 8 megapixeli. Este susținută de o baterie de 2500mAh.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.