Tu de unde iti iei gazdurire web pentru site?

O recomandarea este binevenita intotdeauna in special in momentele in care nu ai optiuni sau ai prea multe si nu stii ce sa alegi. Este valabil in orice domeniu, insa astazi o sa ne referim strict la subiectul prinicipal: de unde iti iei serviciile de gazduire web pentru site-ul tau?

Activam de multi ani in acest segment de blog/website si intotdeauna a fost nevoie sa apelam la servicii de inregistrare domenii si gazduire web pentru website-uri. In timp am lucrat cu mai multi furnizori de servicii de gazduire web insa o situatie particulara a facut ca sa noi sa ne reorientam catre un alt furnizor si anume MxHost pe atunci, devenit CyberFolks in prezent.

Intamplarea este reala si se intampla pentru un alt site pe care il aveam pe atunci. Intr-o zi primisem un email de la o casa de avocatura din Germania care reprezenta drepturile de autor ale unui fotograf a carui imagine era folosita intr-un blog post de pe site-ul pe care il aveam in acel moment in care erau prezentate diferite peisaje naturale surprinse intr-o postura inedita.

Articolul era preluat pe partea de imagini de pe un alt site al carei sursa era mentionata evident in cadrul postului insa nu a fost destul. Am recunoscut ca nu stiam provenienta imaginii, cu atat mai mult a creatorului. De altfel sustin pe deplin drepturile fiecaruia insa pe atunci nu stiam corect si complet ceea ce inseamna si nici posibilele consecinte.

Am explicat acelui reprezentant situatia, am eliminat imaginea din articol si i-am comunicat ca site-ul avea ca scop prezentarea de informatii diverse si nu era tinut in spate de vreo entitate juridica. Si-a dat seama ca nu prea are ce sa scoata de la noi si a incetat cu solicitarile insa a mutat disputa la funrizorul de servicii web care s-a cam speriat.

Am decis impreuna ca este mai bine sa imi mut acel domeniu si gazduirea web la un alt provider si asa am ajuns la MxHost care ne-a preluat serviciile in cateva ore cu toate demersurile necesare. De atunci am tot cumparat domenii si utilizat serviciile de gazduire web ale actualului CyberFolks de care am fost multumiti si pe care ii recomandam oricand si oricui cu toata increaderea.

Ca si idee, de fiecare data cand am avut nevoie de suport am primit ajutor atat online cat si telefonic, la timp si exact pe situatie. Contul de client este usor de administrat, ai evidenta tuturor serviciilor intr-un singur loc si esti anuntat de fiecare data cand se apropie data de facturare a serviciilor.

Apropo, tu de unde iti iei gazdurire pentru site?

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.