Producătorii chinezi Oppo și OnePlus, sunt așteptați să lanseze în curând ultimele lor smartphone-uri pe piață. În timp ce Oppo este speculat să dezvăluie modelul R15, OnePlus va anunța în curând emblema sa de tip 2018, numită eventual OnePlus 6. În ultimele zile, au existat mai multe pierderi în jurul celor două smartphone-uri. Ca pe zvonuri, ar trebui să se aștepte ca ambele telefoane să aibă caracteristica Apple iPhone X în față. OnePlus a folosit mai multe modele de la Oppo în trecut, cu similitudinea dintre OnePlus 5T și Oppo R11 – doar unul dintre exemple.

În timp ce au existat mai multe înregistrări și scurgeri în jurul Oppo R15, unele videoclipuri evidențiază design-ul și unele funcționalități ale smartphone-ului. Un videoclip scurs dezvăluie caracteristicile multitasking ale modelului Oppo R15. În videoclip, putem vedea aplicații populare prezente pe o parte a crestăturii, în timp ce pe cealaltă parte sunt prezente comenzi rapide cum ar fi capturile de ecran și modul Nu deranjați.

În videoclipul de 9 secunde, putem vedea un joc care se joacă în presupusul Oppo R15. Atunci când utilizatorul întrerupe marcajul de pe ambele părți ale crestăturii din partea superioară, aplicațiile menționate mai sus apar. Această caracteristică pare să funcționeze chiar și atunci când jocul este redat în fundal. Acesta este un exemplu în ceea ce privește modul în care designul crestăturilor poate fi folosit în afară de introducerea unui afișaj pe tot ecranul.

Între timp, un alt videoclip difuzat de 30 de secunde pe YouTube arată că Oppo R15 va avea un afișaj mai mic și telefonul va veni în variante de culoare roșie și neagră. De asemenea, un raport GSMArena, Oppo R15 este de așteptat să suporte un afișaj de 6.28-inch (1080×2280) cu raportul de aspect de 19: 9, cu marginile subțiri. În mod special, OnePlus 6 este, de asemenea, setat să suporte un afișaj de 19: 9, coroborând în continuare speculațiile că OnePlus 6 și Oppo R15 vor avea modele foarte asemănătoare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.