Panasonic a anunțat, miercuri, Lumix G9 cu cel mai nou aparat foto-pilot – care stă alături de Lumix GH5, bazat pe videocentrale. Noua cameră Lumix fără oglindă este destinată în mod special fotografilor care au caracteristici cum ar fi o viteză ultra-rapidă, de 60fps și o stabilizare îmbunătățită a imaginii în cinci axe. Compania japoneză va începe să vândă noul model începând din ianuarie 2018 cu un preț de numai 1,699 USD.

Similar cu Lumix GH5 care a fost lansat în India în martie, Panasonic Lumix G9 are un senzor de imagine Micro Four Thirds de 20,3 megapixeli împreună cu un motor Venus care permite în comun viteza de spargere iconică de 60fps în modul AF-S (focalizare fixă) . De asemenea, puteți trece la 20fps în AF-C continuu, care utilizează declanșatorul electronic încorporat pentru a bloca obiectele. Ambele moduri vă permit să capturați până la 50 de imagini RAW sau JPEG. Acest lucru este mai mic decât Sony A9 sau A7R III, care poate captura peste 200 de imagini. Cu toate acestea, ați fost de asemenea prevăzut cu o opțiune de utilizare a declanșatorului mecanic și captare de până la 9fps cu AF continuu pentru a prelua până la 600 de fișiere JPEG sau 60 RAW.

Panasonic a oferit în plus un program de optimizare la nivel de software pe Lumix G9 printr-un nou mod de înaltă rezoluție care vă permite să aveți imagini de 80 megapixeli (echivalente) în ambele formate JPEG și RAW. Camera combină practic opt imagini capturate în timp ce schimbă senzorul pentru a obține rezultate mai mari decât limita hardware.

Dacă senzorul de imagine al Lumix G9 nu este ceva care vă convinge să îl alegeți ca următorul partener de călătorie, există un sistem de stabilizare a imaginii modernizat care vă ajută să primiți până la 6,5 ​​opriri suplimentare de luminozitate. Cel mai recent model emblematic Lumix are compatibilitate cu lentilele de stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru a reduce impactul șocurilor și vibrațiilor. În plus, sistemul disponibil anti-agitare este conceput atât pentru imagini statice, cât și pentru fișiere video.

Lumix G9 are un vizor de electronică de mărire de 0.83x care are o rezoluție de 3.680k puncte. Vizorul proiectat nativ este denumit “zero blackout”, chiar și pentru fotografii de mare viteză. De asemenea, există trei moduri de mărire pentru a vă permite să capturați fotografii detaliate.

Pe lângă lista de actualizări pentru imagini statice, Lumix G9 este capabil să înregistreze videoclipuri de 4K la o rată a cadrelor de până la 60 de fps. Cu toate acestea, lipsește suportul pentru înregistrare video pe 10 biți, care a fost apreciată pe Lumix GH5.

Lumix G9 are suport Wi-Fi, precum și suportul de conectivitate fără fir Bluetooth 4.2 alături de încărcarea USB și sloturile pentru carduri SD cu compatibilitate pentru opțiunile de stocare UHS-II / V90. În plus, camera are un monitor LCD cu touch-screen de 3 inch și o structură rezistentă la praf și stropire.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.