Fotografia castiga din ce in ce mai mult teren in social media, publicitate si intreg internetul, iar smartphone-urile iau de multe ori locul aparatelor de fotografiat. Calitatea imaginilor este importanta pentru oricare utilizator, iar proprietarii de iPhone 7 pot beneficia de cele mai cele mai bune lentile interschimbabile. iPhone-ul este oricum recunoscut pentru calitatea fotografiilor sale, asa ca daca adaugam si upgrade-ul de lentile Olloclip putem ajunge la o calitate de top.

Lentilele Olloclip transforma orice iPhone 7 intr-un aparat profesional
Olloclip este un producator de lentile foto profesionale pentru telefon, care a lansat modele macro, fish-eye, wide si tele pentru telefoane incepand cu iPhone 5. Fotografia pe mobil a devenit foarte populara in ultimii ani, iar domeniul creste incontinuu pe fondul avansului de care dispun smartphone-urile Apple si evolutia social media. Facebook, Instagram, Twitter sau Pinterest sunt locurile cele mai populare pentru a etala fotografiile facute cu iPhone-ul.

Ultima aparitie a celor de la Apple este iPhone 7, asa ca Olloclip s-a adaptat si a lansat rapid lentilele potrivite pentru acest model. Trebuie mentionat faptul ca lentilele din seria anterioara nu se potrivesc cu modelul nou de iPhone. Spre deosebire de iPhone 6s, camera si lentilele de iPhone 7 sunt mai mari.

Olloclip a lansat lentile atat pentru modelul 7, cat si pentru cel 7s. Noile lentile interschimbabile sunt alcatuite din doua bucati si permit alinierea la camera foto a smartphone-ului chiar si in cazul in care exista o carcasa de protectie peste telefon.

Seria de lentile interschimbabile pentru iPhone 7 se numeste Connect si este cea mai avansata si mai complexa de pana acum. Lentilele sunt disponibile in aceeasi varietate de formate, existand o optiune pentru orice tip de fotografie de pe telefon.

Lentilele cele mai ieftine sunt cele Macro Pro. Setul include lentile 7x, 14x si 21x. Lentilele ofera experienta unei vederi asemanatoare chiar celei de microscop, marind foarte mult subiectele. Apoi, in clasa de mijloc se incadreaza lentilele super macro de 15x, lentilele fish-eye si cele super wide cu vedere la 120 de grade. Cele mai scumpe lentile sunt cele Active. Acestea ofera o vedere wide de 155 de grade si un zoom optic 2x. Lentilele Active nu sunt potrivite si pentru iPhone 7 Plus.

Lentilele Olloclip nu sunt deloc ieftine, dar ofera insa un upgrade considerabil de calitate a imaginii pentru toate modelele iPhone. Desi nu este tocmai convenabil sa schimbam lentilele de la o serie la alta, trebuie sa recunoastem ca intre calitatea fotografiilor de iPhone si celelalte exista o diferenta foarte mare. Fiecare serie Apple aduce noi standarde de calitate, asa ca profesionistii isi vor dori mereu sa progreseze si sa se adapteze pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Lentilele Olloclip sunt un accesoriu important pentru toti cei care acorda o valoare deosebita fotografiilor de pe telefon. Indiferent daca este vorba de fotografi profesionisti care vor sa aiba mereu la indemana un mini aparat profesional, ori de amatori care vor sa exploreze oportunitatile oferite de fotografia pe mobil, este cert ca lentilele Olloclip reprezinta varful in materie de calitate.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.