În timp ce am văzut un upgrade la jumătatea anului cu OnePlus 5T, OnePlus 5 urmează să primească o revizuire majoră în luna iunie a acestui an. Mai sunt încă câteva săptămâni înainte de dezvăluirea oficialilor, dar acest lucru nu a împiedicat scurgerile și zvonurile să apară online. În cea mai recentă scurgere, presupusul OnePlus 6 a fost văzut cu un afișaj de la marginea la margine și o crestătură asemănătoare iPhone-ului X, deasupra. Imaginile OnePlus 6, de asemenea, dezvăluie o configurație verticală verticală a camerei pe partea din spate a acestuia.

Site-ul chinez ITHome, marți, a publicat instantanee despre ceea ce se pretinde a fi smartphone-ul emblematic OnePlus 6, care urmează să fie lansat. De la primul aspect, acest telefon are un design de corp de sticlă și un afișaj fără cârlig. Ceea ce este interesant este că pare să fi împrumutat designul “notch” de pe iPhone X, eventual pentru a încorpora senzorul și senzorii de deblocare a feței. În afară de aceasta, are o setare verticală verticală a camerei pe spate, cu un senzor de amprentă digitală și sigla OnePlus chiar dedesubt.

Raportul sugerează că presupusul OnePlus 6 – cu numărul modelului P7819 – va veni cu specificații cum ar fi RAM de 6 GB, spațiu de stocare încorporat de 64 GB și Android 8.1 Oreo. Cu toate acestea, acestea sunt rapoarte neconfirmate și trebuie luate cu un vârf de sare; mai sunt încă câteva zile înainte de a vedea redarea din surse autentice. Ne putem aștepta ca telefonul să fie alimentat de cel mai recent Qualcomm Snapdragon 845 SoC, ținând cont de declarația companiei făcuta în paralel cu CES în acest an.

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat, în luna ianuarie, că noul pilot al companiei va fi lansat în ultima parte a trimestrului al doilea al anului 2018, ceea ce sugerează că telefonul ar putea fi lansat înainte de sfârșitul lunii iunie. Interesant este faptul că Lau a mai spus că lansarea unui upgrade la jumătatea anului (OnePlus 6T?) nu este 100% confirmată, sugerând o schimbare în strategie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.