Moto Z2 Force a fost lansat joi, în India, la un eveniment din New Delhi. Ca și în cazul versiunilor anterioare ale smartphone-urilor “Force” de la marca Motorola deținută de Lenovo, Moto Z2 Force are un afișaj “rezistent la șocuri”, cu tehnologia ShatterShield de la Moto. Moto-ul pilot este propulsat de Qualcomm Snapdragon 835 SoC și a fost lansat ca o ofertă limitată în India, alături de un pachet de baterii Moto Mod.

Moto Z2 Force în India
Prețul Moto Z2 Force a fost stabilit la 2.340 de LEI. În acest interval de prețuri, acesta concurează cu OnePlus 5T, Xiaomi Mi Mix 2 și Nokia 8. Acesta va fi disponibil exclusiv prin Flipkart, în afară de magazinele Moto Hub, de la ora 23:59 IST joi. Telefonul va fi însoțit de un Moto Mod TurboPower Pack.

Specificațiile Moto Z2 Force
Dual-SIM (Nano), Moto Z2 Force rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo, având un afișaj POLED ShatterShield de 5,5 inci QHD (1440×2560 pixeli). Motorola solicită o garanție de 4 ani împotriva spargerii ecranului. Telefonul are, de asemenea, o acoperire nano-impermeabilă pentru apă, pentru a se proteja de apa. Este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 835 SoC cuplat cu 6 GB de memorie RAM și Adreno 540 GPU.

Telefonul are o configurație dublă a camerei din spate, cu doi senzori Sony IMX386 de 12 megapixeli cuplați cu 1 obiectiv Bayer de f / 2.0 – menit să ofere efecte de profunzime. Alte caracteristici ale camerei de la Moto Z2 Force includ Zero Shutter Lag, PDAF, Autofocus cu laser și un blitz cu LED-uri de culoare corelată cu temperatura (CCT).

Camera frontală a Moto Z2 Force dezvoltă un senzor de 5 megapixeli, cuplat cu o lentilă cu unghi larg cu deschidere de f / 2,2 și un modul flash. Telefonul are 64GB de stocare încorporată, extensibilă prin card microSD (până la 2TB). Printre opțiunile de conectare se numără Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.0 4G, Wi-Fi dual-band (2.4GHz, 5GHz). Senzorii de la bord includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală, barometru, giroscop, magnetometru și un senzor de proximitate. Un senzor de amprentă digitală a fost plantat pe butonul de acasă din față.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.