Finantare pentru tinerii antreprenori sau cum sa faci rost de buget rapid pentru afacerea ta

Sigur ti s-a intamplat sa iti vina o idee foarte buna despre dezvoltarea unei afaceri, ai gandit-o, ai pus-o pe foaie, dar a ramas acolo. Multe din ideile geniale de afaceri raman la stadiul de proiect, la nivel de schita, pentru ca cei care le gandesc raman in impas atunci cand vine vorba de bugete sau finantare, iar aceasta situatie este intalnita cel mai des la tinerii antreprenori care nu au resurse financiare suficiente astfel incat sa sustina dezvoltarea unei afaceri.

Bineinteles ca exista programe speciale de finantare atat din partea statului roman cat si din partea unor companii private, insa numarul acestor sunt limitate, iar majoriatea viitorilor antreprenori nu prind un astfel de program.

Ce te faci daca nu ai prins niciun program de finantare?
Daca ideea ta de afacere este foarte buna nu o poti lasa de izbeliste si sa renunti la ea doar pentru ca nu ai fost selectat sa primesti un program finantare. Exista si alte optiuni pe care le poti lua in calcul printre care imprumutul la parinti, rude, prieteni sau chiar un credit rapid pentru persoane juridice. Probabil ca esti reticent atunci cand auzi de credite, stiu, dar daca lasi ideea sa zaca pe hartie, acolo o sa ramana, pana cand o va gandi altcineva si o va pune in aplicare.

Asadar, indiferent de situatie, poti gasi alternative pentru a bugeta viitoarea ta afacere, iar un exemplu ar putea fi un credit pentru persoane juridice. La o simpla cautare pe google am gasit cateva companii care au in oferta diferite produse de finantare sub forma de credit pentru persoane juridice. Printre ele am identificat un tip de finantare pentru antreprenori, mai exact un serviciu special gandit pentru nevoile lor de a gasi bani pentru buget simplu si rapid.

De unde putem accesa un credit pentru persoane juridice
Potrivit celor de la Credit.ro, daca doresti finantare in regim de creditare beneficiezi de Evaluare Gratuita, Dobanda Fixa, Comision 0% si Acordare in maxim 24 de ore. Astfel, antreprenorilor le raman mai mult timp pentru a se focusa pe lucrurile cu adevarat importante in ceea e priveste dezvoltarea afacerii lor.

Din punctul meu de vedere pentru cei care au idei de afaceri, dar nu gasesc bani pentru investitii, o finantare fie ea si sub forma de credit este o solutie buna ce merita sa fie luata in calcul. Ideile bune au nevoie sa fie puse in practica si nu tinute in umbra sau intr-un sertar uitate.

Ramane doar de analizat oferta de credite persoane juridice si beneficiile pe care ti le-ar putea aduce. In rest, trebuie sa iti ramana doar timp pentru dezvoltare planului de business si implementarea de solutii si administrarea afacerii.

Succes!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.